Ισόπαλες στο ντέρμπι Kiel και Vive Kielce - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ισόπαλες στο ντέρμπι Kiel και Vive Kielce



Στην τελευταία αναμέτρηση της πρώτης αγωνιστικής του VELUX EHF Champions League, Kiel και Vive Kielce αναδείχθηκαν ισόπαλες 30-30 με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Παρόλο που η Kiel είχε προβάδισμα δύο τερμάτων, ένα λεπτό πριν την λήξη, η Vive Kielce με γκολ του Alex Dujshebaev στην τελευταία φάση του ντέρμπι, έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από μια δύσκολη έδρα.

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ και καμία από τις δύο δεν μπορούσε να ξεφύγει με διαφορά μεγαλύτερη των δύο τερμάτων. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Vive Kielce να προηγείται με ένα γκολ (15-14). Τα δύο σύνολα ήταν αρκετά αποτελεσματικά στην επίθεση, δίνοντας ένα γρήγορο τέμπο στο παιχνίδι. Για τους γηπεδούχους, ο Nikola Bilyk σημείωσε επτά τέρματα, ενώ για τους πρωταθλητές Πολωνίας ο Alex Dujshebaev πέντε, το ένα εκ των οποίων ήταν και το καθοριστικό που έδωσε τον ένα βαθμό στην Vive Kielce.


Ο Andreas Wolf, τερματοφύλακας της Vive Kielce, αγωνίστηκε εναντίον της πρώην ομάδας του και δήλωσε: «Είμαι πολύ υπερήφανος με την εμφάνισή μας απέναντι στον πρώτο δύσκολο φετινό αντίπαλο. Είμαι ευχαριστημένος με την ισοπαλία, είναι περισσότερο σαν νίκη για εμάς». Από την άλλη πλευρά, ο αριστερός ίντερ της Kiel Nikola Bilyk ανέφερε: «Είναι κρίμα που χάσαμε ένα βαθμό. Παρόλα αυτά, ήταν ένα εκπληκτικό παιχνίδι για τους θεατές. Στο τέλος δεν μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε τη νίκη και αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί στο μέλλον.

THW Kiel (Jicha) : N. Landin, Quenstedt; Duvnjak (1), Reinkind (1), M. Landin, Kristjánsson, Weinhold (5), Wiencek (2), Ekberg (4), Rahmel (1), Dahmke (2), Zarabec (3), Horak, Bilyk (7), Pekeler (3), Nilsson (1) 
PGE Vive Kielce (Dujshebaev) : Kornecki, Wolff; Karacic (2), D. Dujshebaev (5), Pehlivan, Aguinagalde (3), Janc (3), Lijewski, Jurkiewicz (2), Kulesh (5), Moryto (3), Fernandez, Karalek (4), Guillo (3)

No comments