Μεσσήνης στο greekhandball.com : ΄Κέρδος το παιχνίδι με Ισπανία΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μεσσήνης στο greekhandball.com : ΄Κέρδος το παιχνίδι με Ισπανία΄





Στις 9 μ.μ. ( ώρα Ελλάδος ) θα ξεκινήσει η προπόνηση της Εθνικής Γυναικών στην Αλμερία, όπου έφθασε μετά από ταξίδι διάρκειας 11 ωρών.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στην Ισπανία, την ισχυρότατη Εθνική ομάδα της χώρας της Ιβηρικής, σε αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2020 ( 1ος Ομιλος ).
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο (26/09), στις 21:30 (ζωντανή μετάδοση από το EHF TV).
Ερωτηθείς από το greekhandball.com, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Παναγιώτης Μεσσήνης, εξέφρασε τις απόψεις του όπως αυτές παρουσιάζονται στις παρακάτω γραμμές :
΄΄Αντιμετωπίζουμε μία παραδοσιακή δύναμη του παγκόσμιου γυναικείου χαντμπολ και ήλθαμε εδώ στην Ισπανία με ενθουσιασμό, παρά την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Και αυτό, γιατί μόνο κέρδος μπορούμε να έχει η δική μας ομάδα, παρά το τελικό σκορ. Κέρδος σε πολλά επίπεδα και αυτό το γνωρίζουν οι κοπέλες μας και είναι συνειδητοποιημένες. Τις λίγες ημέρες που συνεργάζομαι μαζί τους, έχω βρεί μία ομάδα με σωστή νοοτροπία, ήθος και πάθος για διάκριση. Δεν είναι το αυριανό ματς το ζητούμενο, αλλά, να αρχίσουμε να τοποθετούμε τα θεμέλια για να παίζουμε στο μέλλον, μόνο σε τόσο υψηλό επίπεδο΄΄. 

No comments