Παράδειγμα προς μίμηση ο Μπάρμπας, "εκμυστηρεύεται" στο greekhandball.com - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Παράδειγμα προς μίμηση ο Μπάρμπας, "εκμυστηρεύεται" στο greekhandball.com



Ρεσιτάλ αξιοπρέπειας και ομαδικού πνεύματος, από τον 37χρονο τερματοφύλακα του Αερωπού Εδεσσας, Γιώργο Μπάρμπα, στις δηλώσεις του στο greekhandball.com.
Ο Μπάρμπας είχε πρόβλημα υγείας και προπονήθηκε μόνο την Πέμπτη και την Παρασκευή ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε αν και πονούσε από τραυματισμό στο χέρι.
Στον πάγκο ήταν ο 17χρονος Ξενίδης, καθώς, ο Αθανασίου είχε αποκλεισθεί από την αποστολή, λόγω διαστρέμματος στο πόδι.
Εσφιξε τα δόντια ο Μπάρμπας και έπαιξε μέχρι το τέλος, αναδεικνυόμενος στον καλύτερο παίκτη της ομάδας του απέναντι στον Αρη Νικαίας, αλλά, στη συνομιλία που είχαμε, προτίμησε να σταθεί στην αξία της συνολικής προσπάθειας  :
΄΄Το γνωρίζαμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, αυτό με τον Αρη, καθώς, ακόμα δεν έχουμε βρεί ρυθμό ως ομάδα. Ξεκινήσαμε νωθρά και βρεθήκαμε πίσω με 3 γκολ, όμως, φθάσαμε στη νίκη βελτιώνοντας την απόδοση μας στην επανάληψη. Πιστεύω ότι μπορούμε αρκετά καλύτερα και με τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα φθάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Οι αποκρούσεις μου δεν έχουν σημασία....Η επιτυχία είναι ομαδική. Πάντα βοηθά η άμυνα, όταν αποκρούει ο γκολκήπερ. Το σημαντικότερο είναι να βρίσκεται, πάντα, πάνω από όλους μας η ομάδα. Ασθένειες και τραυματισμοί, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μετρά να είμαστε όλοι μαζί. Στους αθλητές, όλα μπορεί να τύχουν. Ελπίζω να μην έχουμε άλλες ατυχίες. Είμαστε μια ομάδα που παίζει ο ένας για τον άλλο...Ναι, πονούσα, όμως, σημασία έχει ότι τέλειωσα τον αγώνα και ότι έκανα ότι μπορούσα για την ομάδα μου΄΄.

No comments