Ο Μαρίν Μπουνέτα στο greekhandball.com : ΄΄Φανταστικός ο κόσμος της ΑΕΚ΄΄ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Μαρίν Μπουνέτα στο greekhandball.com : ΄΄Φανταστικός ο κόσμος της ΑΕΚ΄΄




Ο 24χρονος Κροάτης ίντερ της ΑΕΚ, Μαρίν Μπουνέτα, πρωταγωνίστησε με 5 γκολ και πολύ καλή απόδοση στη, σημαντική, νίκη της Ενωσης στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον ΠΑΟΚ και τώρα περιμένει  με ΄΄γλυκιά αγωνία΄΄, το πρώτο επίσημο εντός έδρας παιχνίδι του με την φανέλα της Ενωσης, το Σάββατο, απέναντι στον Φαίακα.
Οι δηλώσεις του στο greekhandball.com είναι χαρακτηριστικές : ΄΄ Με ανυπομονησία, προετοιμάζομαι με την ομάδα μου, για το πρώτο ματς στο πρωτάθλημα, στο σπίτι μας. Είδα πολλά παιχνίδια στο βίντεο από την περσινή σεζόν και μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας. Εχουμε φανταστικό κοινό. Θέλω να ζήσω μαζί τους την γιορτή του αγώνα, με το πάθος και την φωνή τους. Με τους φιλάθλους της ΑΕΚ δίπλα μας, είμαστε ακόμα πιο δυνατοί ΄΄.

Σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε το χαντμπολ στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ριέκα, ο Μπουνέτα ο οποίος θέλησε να ακολουθήσει έναν φίλο του, που είχε ήδη ασχοληθεί με το άθλημα.
Μετά, όλα κύλησαν...φυσιολογικά, για έναν αθλητή που αφοσιώθηκε στο χαντμπολ και μετά την μετακίνηση του στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, άφησε για δεύτερη φορά την Κροατία, για την ΑΕΚ πλέον.
΄΄Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την επιλογή μου, γιατί ήλθα σε μία πολύ καλή ομάδα με άψογη οργάνωση, εξαιρετικές συνθήκες και με θαυμάσιους Ελληνες και ξένους παίκτες. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να πάρουμε όσους πιο πολλούς τίτλους μπορούμε. Πρέπει βέβαια, να είμαστε σοβαροί σε κάθε αγώνα μας και αυτό μας λέει, συνέχεια, ο προπονητής μας και έχει απόλυτο δίκιο΄΄.



Είναι...κοινό μυστικό, ότι ο βασικότερος αντίπαλος της ΑΕΚ, στην προσπάθεια της να πάρει τα πρωτεία στο χαντμπολ στην Ελλάδα, είναι ο Ολυμπιακός.
Για τον Μπουνέτα, δεν υπάρχουν ψευδαισθήσεις :
΄΄Ο Ολυμπιακός είναι ο κύριος ανταγωνιστής μας. Εχει πολύ καλή ομάδα. Με 2 παίκτες του, γνωρίζομαι. Ημουν συμπαίκτης στη Σλοβενία με τον Μπογκούνοβιτς, για ένα μήνα ενώ με τον Σπίκιτς ήμουν αντίπαλος στο κροατικό πρωτάθλημα. Εχουμε την δυναμική και το ταλέντο, όλα τα εφόδια, ώστε να ανταγωνισθούμε τον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι στο τέλος, εμείς θα επικρατήσουμε΄΄.





Για την εμφάνιση του απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο Μπουνέτα αρκέσθηκε να σχολιάσει στο greekhandball.com : ΄΄ Τίποτα το ιδιαίτερο για εμένα. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση μου, αλλά, μόνο στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορώ πολύ καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά, στην επανάληψη επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Εχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, ως ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά, σε ένα σκληρό παιχνίδι, με τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα σε σχέση με εκείνη στην οποία είχα συνηθίσει στα προηγούμενα χρόνια. Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον, ωστόσο, περιμένω περισσότερα στη συνέχεια΄΄.

Νίκος Δελαγραμμάτικας

No comments