"Καθοριστικό το πρώτο ματς..." - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Καθοριστικό το πρώτο ματς..."


Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πελεκίδης και η αθλήτρια του Δικεφάλου του Βορρά, Αναστασία Παναγιωτίδου, δήλωσαν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup :
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΙΔΗΣ : « Θέλω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα, τα κορίτσια έκαναν μία αξιέπαινη προσπάθεια. Κληθήκαμε να δώσουμε μέσα σε 48 ώρες δύο παιχνίδια, μόλις ολοκληρώσαμε το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας. Ήταν αναμενόμενο πως θα συναντούσαμε δυσκολίες σε αυτό το ματς, ωστόσο η διαφορά που καταφέραμε να χτίσουμε στο σκορ του πρώτου αγώνα, μας έδωσε την ασφάλεια για το σημερινό παιχνίδι. Το ζητούμενό μας ήταν να έχουμε καθαρό μυαλό 60’, γνωρίζαμε ότι το σημερινό παιχνίδι ήταν ειδικής διαχείρισης. Η ομάδα μας έδειξε το μέταλλο από το οποίο είναι φτιαγμένη, διαχειρίστηκε τα σημεία του αγώνα, στα οποία οι αντίπαλοι πέρασαν μπροστά, και κατάφερε να πάρει δίκαια την πρόκριση στην επόμενη φάση του EHF Cup. Για εμάς, κάθε βήμα που κάνουμε είναι πολύ σημαντικό, καθώς πρόκειται για ένα θεσμό αρκετά δύσκολο, με ομάδες από χώρες που έχουν πολύ καλού επιπέδου χάντμπολ. Κλείνοντας, θα ήθελα να αναφερθώ στο ότι ήταν πολύ σημαντική η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, μας έδωσε παλμό και ώθηση για να πάρουμε την πρόκριση!».
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ : «Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την προσπάθεια και τον χαρακτήρα που έδειξε, καθώς και στους αντιπάλους μας. Η ομάδα έδειξε πάθος, κρατηθήκαμε στο παιχνίδι και δε χάσαμε τον έλεγχο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους, που ήταν εκεί και μας στήριξαν και στα δύο παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι για την επόμενη φάση, θα μελετήσουμε τον αντίπαλο και θα εμφανιστούμε εξίσου ανταγωνιστικοί».

No comments