΄΄Ζεσταίνει μηχανές΄΄ ο Ζαφειράκης Νάουσας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

΄΄Ζεσταίνει μηχανές΄΄ ο Ζαφειράκης Νάουσας




Το Σάββατο 28/9 ο Ζαφειράκης Νάουσας θα δώσει ένα ακόμη φιλικό στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, με αντίπαλο τον Άρη , όπως επίσης και τα τμήματα υποδομής αντίστοιχα.
Στα πλαίσια των 40 χρόνων της Ελληνικής χειροσφαίρισης θα διοργανωθεί τουρνουά στις 4,5  και 6/10 στο ΔΑΚ Νάουσας,  υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας με την συμμετοχή του Ζαφειράκη, της Ακαδημίας  των Σπορ Πάτρας και του Φοίβου Συκεών.
Οι λεπτομέρειες  του τουρνουά θα ανακοινωθούν στην αρχή της επόμενης εβδομάδας.
Η κλήρωση για το Πρωτάθλημα Α2 του ομίλου του Ζαφειράκη, μένει σε εκκρεμότητα καθώς προς το παρόν  δήλωσαν συμμετοχή μόλις 7 ομάδες  ( Ζαφειράκης, Αναγέννηση Αρτας, Φοίβος Συκεών, ΧΑΝΘ, Αλέξανδρος Αξιούπολης, Αρχέλαος Κατερίνης, ΓΑΣ Κιλκίς ) ενώ παραιτήθηκαν Αρίων Πτολεμαϊδας, Απόλλων Καλαμαριάς και ο ΑΟ Ιωαννίνων δεν δήλωσε συμμετοχή.
Παράλληλα, συνεχίζεται η διάθεση των Καρτών Φιλάθλου Αγωνιστικής Περιόδου 2019-2020, του Ζαφειράκη Νάουσας.
Με την αγορά Κάρτας, στηρίζεται έμπρακτα το τμήμα Handball, στην φετινή του προσπάθεια και εξασφαλίζεται ελεύθερη είσοδος για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας για τους αγώνες πρωταθλήματος ενώ υπάρχει και δικαίωμα συμμετοχής σε κληρώσεις για διάφορα δώρα και δωροεπιταγές, που θα κληρώνονται κατά την διάρκεια των εντός αγώνων.
Για πληροφορίες και αγορά Καρτών, το ενδιαφέρον μπορεί να εκδηλωθεί με μήνυμα στην σελίδα της ομάδας  στο facebook  : «Ζαφειράκης Νάουσας Handball Team» .

No comments