Τελευταία νέα

Παπαβασίλης : ΄΄ Είμαστε ικανοποιημένοι ΄΄


Εκφράζοντας τις απόψεις τους για τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά Αλέξης Παπαβασίλης και ο αρχηγός της ομάδας Θόδωρος Πετρίδης, δήλωσαν : 

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΗΣ : «Από την μια θέλω να σταθώ στις απουσίες μας, αλλά από την άλλη η ορμή της ομάδας μου, με τη βοήθεια του κόσμου με κάνει να μη σταθώ εκεί. Όσον αφορά την διαχείριση του παιχνιδιού, σταθήκαμε σε καλό επίπεδο, δεν αλλάζει ο σχεδιασμός. Ο ΠΑΟΚ σε αυτό το γήπεδο πριν 20 χρόνια ξεκίνησε μια προσπάθεια με συνέπεια. Δεδομένων των συνθηκών είμαστε ικανοποιημένοι, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος Σύλλογος και καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι θέμα δημιουργίας και βάσεων της επόμενης μέρας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για εμένα να πείσω παίκτες όπως ο Κοκκώνης και ο Πετρίδης να στηρίξουν την προσπάθεια, για να δημιουργήσουμε κάτι σοβαρό και δυνατό στο ελληνικό χάντμπολ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Τα νέα παιδιά που έχουμε είναι το μέλλον του ελληνικού χάντμπολ».

ΠΕΤΡΙΔΗΣ : «Ξεκινήσαμε αρκετά δυναμικά, ήμασταν μέσα στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Βγάλαμε όλη την ενέργεια που είχαμε όλοι μέσα μας, πήραμε τις σωστές επιλογές όσον αφορά την τακτική και διατηρήσαμε το προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε λάθος επιλογές, που μας κόστισαν. Κάναμε ένα ξέσπασμα, ισοφαρίζοντας σε 16-16, ωστόσο δεν τα καταφέραμε... Παρ' όλα αυτά είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη σημερινή μας εμφάνιση! Πιστεύω πως οι διαιτητές σεβάστηκαν πέραν του δέοντος τους αθλητές της ΑΕΚ, σε κάποιες φάσεις, οι οποίες ήταν σημαντικές για την εξέλιξη του αγώνα. Θα αντιμετωπίσουμε πολλά ανάλογα σκηνικά φέτος και, μακάρι, να μας σεβόντουσαν και εμάς το ίδιο οι διαιτητές στα καλά μας χρόνια...».

No comments