Τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ ! - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ !






Ο ΠΑΟΚ πέτυχε να υπερασπισθεί το προβάδισμα που είχε αποκτήσει έναντι της Μουράτπασα από τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο EHF Cup και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, χάρις στην ισοπαλία των δύο ομάδων με 24-24, στην αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, στο Φιλίππειο της Βέροιας.
Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε επικρατήσει σε βάρος των Τούρκων, ως  γηπεδούχος, με 32-25 και πέρασε δίχως, ουσιαστικά, να κινδυνεύσει άμεσα με αποκλεισμό από την αντίπαλο του, που δεν απέκτησε σε κανένα σημείο του αγώνα  διαφορά μεγαλύτερη από 3 τέρματα, αλλά και όταν αυτό συνέβη, ήλθε άμεσα η αντίδραση του ΠΑΟΚ.
Επόμενος αντίπαλος του ΠΑΟΚ, η Ζορκ της Γιαγκόντινα, η ομάδα που κατέκτησε τα 2 τελευταία πρωταθλήματα Σερβίας και  φέτος αγωνίσθηκε στους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ έχει μεγάλη εμπειρία συμμετοχής στα Κύπελλα Ευρώπης.
Στις 12-13 Οκτωβρίου θα παίξουν ΠΑΟΚ και Ζορκ στη Θεσσαλονίκη ενώ το δεύτερο ματς θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα.
Πρώτη σκόρερ για τον ΠΑΟΚ η Χατζηπαρασίδου με 8 τέρματα, όσα πέτυχε και η Κίλιτς για την Μουράτπασα.
Διαιτητές : Αντάσεφ-Μουσάτοφ ( Ρωσία ).
ΜΟΥΡΑΤΠΑΣΑ : Ακαλίν 2, Μπιτέκιν, Μπόζντογκαν, Μποζούρτ, Ντίνκ, Ντούρντου 1, Μπεγιανζούρ 1, Γκιούλ 5, Γκράοβατς, Μπινμπόγκα 1, Κίλιτς 8, Σαρίκαγια 4, Σορμάζ 1, Τοπράκ 1, Τουρκιλμάζ.
ΠΑΟΚ :  Καμπόϊμ, Χατζηπαρασίδου 8, Φερφόλια 3, Γκάτζιου 2, Κωστοπούλου, Κρίτζαλη, Ματαρώνα, Μεντεσίδου, Μούρνου 1, Νούσια, Νίκολιτς 2, Παναγιωτίδου 4, Σαμολαδά, Τσικνάκη, Βαφειάδου, Ζυγούρα 4.

No comments