Δραγάζης: «Όνειρο η άνοδος» - Αποχωρήσεις και ενίσχυση στα Βριλήσσια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δραγάζης: «Όνειρο η άνοδος» - Αποχωρήσεις και ενίσχυση στα Βριλήσσια



Πόθος του ΕΣΝ Βριλησσίων είναι η άνοδος στην Α1 ανδρών του χάντμπολ. Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δραγάζης, δεν έκρυψε, μιλώντας στο greekhandball.com, την επιθυμία των υπευθύνων των Βριλησσίων για προβιβασμό στη μεγάλη κατηγορία και τόνισε: «Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, καθώς έχουμε έμπειρους και νεαρούς παίκτες. Θα είμαστε μέσα στους πρωταγωνιστές, το όνειρό μας είναι να ανέβουμε. Ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν από την ανταπόκριση των παιδιών στις προπονήσεις. Οι περισσότεροι εργάζονται και θα πρέπει να συνδυάσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα με τις προπονήσεις της ομάδας. Εάν είναι τυπικοί και δουλεύουμε σωστά, τότε νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».


Τρεις αποχωρήσεις σημαντικών, κατά την περσινή σεζόν, παικτών, πάντως, αποδυνάμωσαν τον ΕΣΝ Βριλησσίων. Ο Γιώργος Πέρρος και ο Ηλίας Ντούσικος αποσύρθηκαν από την ενεργό δράση και πλέον ασχολούνται με την προπονητική, ενώ ο Χρήστος Λάσκος αποφάσισε να εγκατασταθεί για σπουδές στην Κύπρο και θα συνεχίσει να αγωνίζεται εκεί.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα ενισχύθηκε με τον Φώτη Τσοπανίδη και τον Ανδρέα Κουτσόπουλο και μέσα στο επόμενο διάστημα είναι πιθανό να αποκτήσει έναν ή περισσότερους Έλληνες, ελεύθερους, παίκτες.

No comments