Ο Μαρίν Μπουνέτα στην ΑΕΚ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Μαρίν Μπουνέτα στην ΑΕΚ



Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μαρίν Μπουνέτα, ο οποίος θα καλύψει τη θέση του δεξιού ίντερ. Ο 24χρονος (09/07/1995) δεξιός ίντερ ύψους 1,90 μ., υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ.

Ο Μαρίν Μπουνέτα ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του από την RK Dubrava στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια, από το 2014 έως το 2018. Με την ομάδα από την Κροατία αγωνίστηκε δύο φορές στο EHF Cup, τις σεζόν 2014-15 και 2017-18. Το καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή για την RK Maribor Branik, με την οποία αγωνίστηκε στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος Σλοβενίας, κατακτώντας την 4η θέση. Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κροατίας, ενώ το 2013 με την U19 κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.

Ο Μαρίν Μπουνέτα, μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, δήλωσε στο handball.aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην ΑΕΚ. Άκουσα πολλά εξαιρετικά πράγματα για το Σύλλογο και το τμήμα και δεν ήταν δύσκολο για εμένα να αποφασίσω να έρθω στη ΑΕΚ, ειδικά και με τον τρόπο που με προσέγγισαν. Μου αρέσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες και στόχους και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τους πετύχουμε. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο μας, που δημιουργεί τρομερή ατμόσφαιρα, όπως είδα σε βίντεο στο διαδίκτυο. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα και περιμένω να τους δω από κοντά σύντομα“.

No comments