Στο δρόμο για το "Αθήνα 2021". Τι κάνουν οι αντίπαλοι μας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Στο δρόμο για το "Αθήνα 2021". Τι κάνουν οι αντίπαλοι μας



Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο ανδρών Κ19 που θα γίνει το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα έχει ξεκινήσει. Δυο μόλις χρόνια πριν την πολύ μεγάλη διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας, για πρώτη φορά με 32 ομάδες, η αγωνιστική δραστηριότητα σε αυτή την ηλικία, αρχίζει και κλιμακώνεται.

Από χθες, στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, πραγματοποιείται όπως κάθε -μονή- χρονιά, το Men's European Open 17, μια παραδοσιακή διοργάνωση που διεξάγεται στο περιθώριο του περίφημου τουρνουά μικρών ηλικιών, "Partille Cup".

Από τα πρώτα αποτελέσματα του τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν 24 εθνικές ομάδες απ'όλη την Ευρώπη, παρατηρείται ότι αναδεικνύονται στο προσκήνιο, χώρες οι οποίες δεν είναι παραδοσιακά δυνατές, παρόλα αυτά, δείχνουν εντυπωσιακή άνοδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, τα Νησιά Φερόε που νίκησαν Ισπανία και Νορβηγία, ενω η Ιταλία που τα τελευταία χρόνια έχει εντυπωσιακή άνοδο, νίκησε με σχετική ευκολία τις Ρουμανία και Αυστρία. Οι αγώνες, για όσους ενδιαφέρονται να δουν τους μελλοντικούς αντιπάλους μας, μεταδίδονται απευθείας από το ehftv.com

Αν μη τι άλλο, το παγκόσμιο Κ19 που θα γίνει στη χώρα μας, προδιαγράφεται μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση, που νέες χώρες, εκτός των γνωστών παραδοσιακών δυνάμεων του αθλήματος, θα αναδειχθούν στο διεθνές χαντμπολικό στερέωμα. 

No comments