Υψηλού επιπέδου το 1ο Εlite Handball Academy - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Υψηλού επιπέδου το 1ο Εlite Handball AcademyΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Εlite Handball Academy!!! 110 αθλητές, 10 τεχνικοί από Γαλλία και Ελλάδα, και 36 ώρες προπονήσεων. Ήταν ένα μαγικό ταξίδι στο χάντμπολ για έξι ημέρες και ήταν μια ακόμη εμπειρία ζωής για τους αθλητές και τις αθλήτριες που έλαβαν μέρος στο 1ο Elite Handball Academy.

Ο Γάλλος καταξιωμένος προπονητής Guy Petitgirard μαζί με τους Έλληνες Γιώργος Κρανάκη και Παναγιώτη Ιατρούδη είχαν ετοιμάσει ένα προπονητικό πλάνο βασισμένο στις ανάγκες των αθλητών ηλικίας 10 έως 17 ετών. Ο Yerime Sylla από την πλευρά του δούλεψε τεχνικές άμυνας και επίθεσης ενώ ο Olivier Martinez και η Marianne Verhavert είχαν αναλάβει τα προγράμματα ενδυνάμωσης και stretching. Και οι μικροί τερματοφύλακες όμως, που συμμετείχαν στο καμπ διδάχθηκαν από τον Στέλιο Αλεπουδέα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης θέσης μέσα από ένα ασκησιολόγιο που είχε ετοιμάσει ο έμπειρος προπονητής.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες από την Ελλάδα και την Κύπρο ξετύλιξαν το ταλέντο τους μέσα στο γήπεδο, δούλεψαν ενταντικά ακολουθώντας εξειδικευμένα, εντατικά προπονητικά προγράμματα ατομικής βελτίωσης τεχνικών δεξιοτήτων, ειδικών φυσικών ικανοτήτων και απόκτησης γνώσεων ελέγχου του παιχνιδιού.

Η τελευταία ημέρα του καμπ ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες καθώς πήραν μέρος, έστω και για λίγες ώρες, στο… γαλλικό πρωτάθλημα στο οποίο οι αθλητές και οι αθλήτριες του καμπ επιλέχθηκαν για τη διαιτησία και την γραμματεία αγώνων. Η Μονπελιέ μπορεί να αναδείχτηκε πρωταθλήτρια όμως και οι Ναντ, Νιμ και Παρι σεν Ζερμεν είχαν τη χάρη τους!!!!

Το φινάλε τις διοργάνωσης τα είχε όλα, γενέθλια, εκπλήξεις, γιορτές, φωτογραφίες και αυτόγραφα μα πάνω απόλα χαμόγελα ευτυχίας και ικανοποίησης τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από τους προπονητές και το staff!!!

Για να γίνει όμως αυτό το «αθλητικό όνειρο» πραγματικότητα υπήρξε η στήριξη κάποιων εταιριών. Ο όμιλος Ευρωκλινική είχε αναλάβει την ιατρική κάλυψη των αθλητών, των αθλητριών, του προπονητικού τιμ και του staff καθόλη τη διάρκεια του καμπ ενώ η εταιρία Βίκος χορήγησε τα νερά. Το «1ο Elite Handball Academy» όμως δυνάμωσε περισσότερο καθώς είχε στο πλευρό του την εταιρία Valsam Supplements ενώ τελούσε υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος.

Φέτος ήταν μόνο η αρχή, τα καλύτερα έρχονται στο 2ο “Elite Handball Academy”.

Πηγή: elitehandballacademy.com

No comments