«Αρκετά έτοιμοι, στόχος η νίκη» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Αρκετά έτοιμοι, στόχος η νίκη»


Συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς με την Ισλανδία- Δηλώσεις Αρβανίτη

Με προπονήσεις στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το ματς με την Ισλανδία (Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, 20:00- EΡΤSPORTS) για τα προκριματικά του ΕURO 2020.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται σε καλή κατάσταση, παρά τα προβλήματα τραυματισμών, αφού αμφίβολοι είναι οι Μάλλιος, Τσίλης, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο Λιάπης δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα του αντιμετώπιζε και τέθηκε νοκ- άουτ.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Αρβανίτης δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολους αγώνες απέναντι σε μεγάλες δυνάμεις του Παγκοσμίου Χάντμπολ. Είμαστε αρκετά έτοιμοι, έχουμε τις ελλείψεις μας, αλλά αυτό συμβαίνει σε όλες τις Εθνικές ομάδες. Έχουμε δουλέψει, θα δούμε μέσα στο γήπεδο τι μπορούμε να ζητήσουμε. Βέβαια στόχος είναι η νίκη. Η Ισλανδία είναι υψηλού επιπέδου, τον Απρίλιο είχε και αυτή κακή παρουσία με ήττα στο γήπεδο της και ισοπαλία εκτός. Χρειάζεται και επίσης τους βαθμούς και φυσικά δεν θα είναι αδιάφορη. Για εμάς είναι μια πολύ καλή στιγμή να δούμε αν η πορεία αυτών των προκριματικών μας έχει ανεβάσει λίγο επίπεδο, από αυτό που είχαμε όταν ξεκινήσουμε».

Για τα νέα πρόσωπα (Σεϊρεκίδης, Χερουβείμ, Παπαντωνόπουλος, Καλόμοιρος, Μπάγιος, Καραμπουρνιώτης) στις κλήσεις: «Τα παιδιά που κλήθηκαν έχουν κερδίσει την θέση τους εδώ, έχουν κάνει καλή χρονιά, έχουν προοπτική. Για μένα στην Εθνική έχουν θέση, όλοι όσοι προσπαθούν, έχουν καλή εικόνα και μπορούν να δείξουν πράγματα στον ευρωπαϊκό χώρο».

No comments