Πελεκίδης πρώτος προπονητής με συνεργάτη Βακάλη στις νταμπλούχες - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πελεκίδης πρώτος προπονητής με συνεργάτη Βακάλη στις νταμπλούχες

 

Με τον Δημήτρη Πελεκίδη στη θέση του πρώτου προπονητή, με συνεργάτη τον Γιώργο Βακάλη θα πορευτούν οι νταμπλούχες του ΠΑΟΚ, όπως ανακοίνωσε η διοικηση του συλλόγου στην επίσημη ιστοσελίδα του.


Μετά τη συμφωνία, ο τεχνικός Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον έφορο της ομάδας τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα πρόκληση η δυνατότητα που μου δίνεται να αναλάβω ως πρώτος προπονητής την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Οι στόχοι σε ένα σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι παρά μόνο η κατάκτηση της κορυφής. Ήδη με τους συνεργάτες μου έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό για το στήσιμο της ομάδας για την νέα χρονιά. Μια χρονιά που αναμένεται δύσκολη γιατί καλούμαστε να διατηρήσουμε την ομάδα στην κορυφή μετά την περσινή κατάκτηση του νταμπλ. Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθούν οι στόχοι μας είναι καθημερινά η σκληρή δουλειά και η επιμονή. Εύχομαι υγεία σε όλη την ομάδα και ανυπομονώ να πιάσουμε δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Ο Γιώργος Βακάλης τόνισε στο acpaok.gr:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η πρόταση επέκτασης της συνεργασίας μας με τον ΠΑΟΚ ιδιαίτερα από ένα νέο πόστο! Αρχικά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, κ. Αθανάσιο Κατσαρή αλλά και τον έφορο και στυλοβάτη της ομάδας κ. Δημήτρη Χασεκίδη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Επίσης και τον Coach Πελεκίδη που με επέλεξε να είμαι δίπλα του την νέα χρόνια από την θέση του βοηθού προπονητή. Προδιαγράφεται μια δύσκολη χρονιά διότι όσο δύσκολο είναι να κατακτήσεις την κορυφή άλλο τόσο δύσκολο είναι να διατηρηθείς σε αυτή. Η περσινή κατάκτηση του «Νταμπλ» από την ομάδα μας ήρθε μετά από συντονισμένη προσπάθεια και σκληρή δουλειά πολλών μηνών από το τεχνικό τιμ, την διοίκηση και φυσικά τις παίκτριες! Καινοτομίσαμε σε πολλούς τομείς και πάνω σε αυτό το μοτίβο θέλουμε να συνεχίσουμε και φέτος!».

No comments