Τρεις προσθήκες και μια ανανέωση στον Φαίακα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τρεις προσθήκες και μια ανανέωση στον Φαίακα



Με τρεις προσθήκες και μια ανανέωση συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Φαίακα. Μετά λοιπόν από τον Αντώνη Κόντη που επέστρεψε στον Φαίακα, οι Κερκυραίοι ήρθαν σε συμφωνία με τρεις παίκτες που θα ενισχύσουν την προσπάθειά τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Δούγια, Τάσο Τσαμουρίδη και Αντώνη Χάλαρη.
Όπως ανακοίνωσε και ο σύλλογος μέσω τηε επίσημης ιστοσελίδας του στο facebook, οι τρεις παίκτες συμφώνησαν να μετακομίσουν στο νησί για τη νέα σεζόν. Παράλληλα ανανεώθηκε η συνεργασία του Κερκυραϊκού συλλόγου με τον Πασχάλη Πίτο.

Ο Αλέξανδρος Δούγιας έχει αγωνιστεί και παλιότερα στη μεγάλη κατηγορία με τον ΓΑΣ Κιλκίς, την ΑΕΚ και τον Αερωπό Έδεσσας. Πέρσι με την φανέλα του ΓΑΣ Κιλκίς αγωνίστηκε απέναντι στον Φαίακα στους τελικούς ανόδου. «Ήρθε η ώρα για ένα restart, είμαι πολύ χαρούμενος για τη θετική έκβαση των συζητήσεων με το Φαίακα Κέρκυρας και πανέτοιμος για την καινούρια αγωνιστική πρόκληση», ήταν τα λόγια του για την μεταγραφή του.

Ο Αντώνης Χάλαρης Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΔΙΚΕΑ, Αναγέννηση Βύρωνα, ΙΕΚ ΞΥΝΗ, Βριλήσσια και Ολυμπιακό έχοντας κατακτήσει συνολικά 3 Πρωταθλήματα & 2 Κύπελλα Ελλάδος τα τελευταία 3 χρόνια. Την αγωνιστική περίοδο 2018/2019 κατέκτησε με τα χρώματα του Ολυμπιακού το 2ο του νταμπ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι του χρόνου με τα χρώματα της ομάδας του Φαίακα Κέρκυρας και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και με έφεραν στο σύλλογο. Είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά και να δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την επίτευξη των στόχων της ομάδας. Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και καλή αγωνιστική σαιζόν να έχουμε!», ήταν τα λόγια του στην επίσημη σελίδα του συλλόγου.

Τέλος, ενίσχυση και στη θέση του πίβοτ θα έχει ο Φαίακας καθώς συμφώνησε με τον Τάσο Τσαμουρίδη που πέρσι αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας. «Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην ομάδα και θα την βοηθήσω σε αυτό το νέο ξεκίνημα στην Α1 Handball Premier. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία σε όλους!», τόνισε για την μεταγραφή του.


Τέλος ο Πασχάλης Πίτος ο οποίος ήταν εκ των βασικών συντελεστών της ιστορικής ανόδου της ομάδας στην Α1 Handball Premier δήλωσε για την ανανέωση του: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την οικογένεια του Φαίακα Κέρκυρας. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν για άλλον ένα χρόνο, ελπίζω για ακόμα μια φορά να τους δικαιώσω για την επιλογή τους. Καλή χρόνια με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλα τα σωματεία και όλους τους αθλητές"

No comments