Street Handball στη Σαλαμίνα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Street Handball στη Σαλαμίνα


Την Κυριακή 14 Απριλίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Τουρνουά Street Handball στη Σαλαμίνα, με πολύ μεγάλη συμμετοχή παιδιών Δημοτικών και Γυμνασίων του Δήμου Σαλαμίνας. Μιά ημέρα χαράς και αθλητισμού που μας ένωσε όλους και έδωσε τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν ένα υπέροχο άθλημα όμως το Handball.

Πολλοί αγώνες μεταξύ των παιδιών, πάντα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι, τα οποία δε μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους καθ’όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, που περιείχε πολλή μουσική και παράλληλες δράσεις. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το σωματείο της Σαλαμίνας:

"Μια εκδήλωση που επιθυμούμε να γίνει θεσμός στο Νησί μας, έτσι ώστε να δίνουμε όλο και περισσότερα ερεθίσματα για άθληση στα παιδιά μας. Ο ΑΟΣ Τελαμών ως  διοργάνωτης, έδωσε δυναμικό παρόν, με τους προπονητές, αθλητές, μικρούς και μεγάλους, να είναι όλοι παρόντες και να συμμετέχουν ενεργά σ’αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Οι προπονητές και οι ανθρωποι που ασχολούνται με την χειροσφαίριση, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά για τη διοργάνωση, την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) και τον αναπτυξιακό προπονητη κ.κ. Κότσιρα, τον Δήμο Σαλαμίνας καθώς και τους διακεκριμενους νυν και πρωην αθλητες Αλέξη Αλβανό, Γιάννη Αιβάζη, Φάνη Τσαούση και Γιώργο Παπαδόπουλο που μας τίμησαν με την παρουσια τους."

No comments