Με τελικό κλείνουν την Ευρωπαϊκή τους καριέρα Κατσίκης-Μιχαηλίδης - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με τελικό κλείνουν την Ευρωπαϊκή τους καριέρα Κατσίκης-Μιχαηλίδης



Με έναν τελικό θα ολοκληρώσουν την καριέρα τους στις διοργανώσεις της EHF, το δίδυμο Κατσίκης-Μιχαηλίδης. Η EHF όρισε το ελληνικό δίδυμο στον δεύτερο τελικό του Τσάλεντζ Καπ μεταξύ CSM Bucuresti-Madeira που θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι  το Σάββατο 18 Μαϊου.

Οι διεθνείς μας διαιτητές, που συμπληρώνουν το πεντηκοστό έτος της ηλικίας τους, το οποίο σύμφωνα με τους κανονισμούς είναι το ανώτατο ηλικιακό όριο για τους εν ενεργεία διαιτητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κατσίκης-Μιχαηλίδης πήραν το σήμα τους το 2003, με αξιολογητή τον πρώην πρόεδρο της EHF, Γάλλο Ζάν Μπριό και ξεκίνησαν να παίζουν στις διοργανώσεις από τη σεζόν 2003/2004, με πρώτο τους παιχνίδι στην Ελβετία στον διπλό αγώνα Βάκερ Τουν - Ντιναμό Μπακού στις 17 Οκτωβρίου 2004.

Στην 16χρονη ευρωπαϊκή καριέρα τους ως διαιτητές οι Κατσίκης- Μιχαηλίδης σφύριξαν σε 105 αγώνες στις διασυλλογικές διοργανώσεις της EHF, μεταξύ άλλων και Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών. Επιπρόσθετα, συμμετείχαν σε 18 αγώνες Εθνικών ομάδων, ανδρών και γυναικών.

Kορυφαίες τους στιγμές να είναι η παρουσία τους σε τρεις ημιτελικούς και ο πρώτος τους αγώνας στο Τσαμπιονς Λίγκ ανδρών:
2018-2019 Μονπελιέ - Τσεχόφσκι Μεντβέντι (Τσαμπιονς Λίγκ ανδρών)
2015-2016 Μπράγκα- Ντούκλα Πράγας (Τσάλεντζ Καπ Ανδρών)
2014-2015 Μίντιλαντ- Φερεντσβάρος (Κύπελλο Κυπελλούχων Γυναικών)
2013-2014 Αγκουας Σάντας- Μεταλοπλάστικα Σάμπατς (Τσάλεντζ Καπ Ανδρών)


No comments