Τελευταία νέα

Ελεύθερη η είσοδος στο ΑΕΚ-ΜαδέιραΜια πολύ δύσκολη μάχη θα δώσει η ΑEK το Μεγάλο Σάββατο, για την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Οι κιτρινόμαυροι που ηττήθηκαν από την Μαδέιρα στην Πορτογαλία με 27-22, θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ. Για το λόγο αυτό καλούν τον κόσμο της στο γήπεδο ώστε να την στηρίξει χωρίς την παραμικρή οικονομική επιβάρυνση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕΚ έδωσε μία σκληρή “μάχη” στην Πορτογαλία κόντρα στην Madeira SAD Andebol και το 27-22 του πρώτου Ημιτελικού διατηρεί ολοζώντανες τις ελπίδες για τον επαναληπτικό της Αθήνας που ορίστηκε για το Μ. Σάββατο (27/04) στις 16:00.

Η ΑΕΚ αντιλαμβανόμενη το ιδιαίτερο της ημέρας, ανακοινώνει ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ στον ιστορικό ευρωπαϊκό ημιτελικό κόντρα στην πορτογαλική Madeira και καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το “παρών”.

Η Ιστορία της ΑΕΚ χρειάζεται ΕΣΕΝΑ!

ΕΣΕΝΑ που καλείσαι το Μ. Σάββατο στις 16:00 να γεμίσεις το “Γ. Κασιμάτης” του ΟΑΚΑ!

ΕΣΕΝΑ που με τη φωνή σου και μόνο μπορείς να στείλεις την ΑΕΚ σε δεύτερο συνεχόμενο Ευρωπαϊκό Τελικό, κάτι που δεν έχει πετύχει άλλη ελληνική ομάδα!

ΕΣΕΝΑ που θα τα αφήσεις όλα για δύο ώρες και θα σταθείς στο πλευρό των αθλητών μας!

Το Μ. Σάββατο έλα στην αίθουσα “Γ. Κασιμάτης” να γράψουμε ιστορία! Το πρώτο γκολ το βάζεις ΕΣΥ! Στήριξε την ΑΕΚ να φέρει το Ευρωπαϊκό Τρόπαιο στην Νέα Φιλαδέλφεια!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΜΑΖΙ είμαστε ανίκητοι!"

No comments