Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Δούκα για την αποβολή του Γιάννη Ταουσάνη (vid) - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Δούκα για την αποβολή του Γιάννη Ταουσάνη (vid)


Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την αποβολή του Γιάννη Ταουσάνη από την αναμέτρηση ΑΣΕ Δούκα – ΑΕΣΧ Πυλαίας εξέδωσε ο ΑΣΕ Δούκα.

Αναλυτικά:

«Το τμήμα Χάντμπολ του Συλλόγου μας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και απορία του σχετικά με την απόφαση των διαιτητών και του ντελεγκέιτ όσο αφορά στην αποβολή του αθλητή μας Γιάννη Ταουσάνη με μπλε κάρτα, στον αγώνα ΑΣΕ Δούκα – ΑΕΣΧ Πυλαίας, την περασμένη Κυριακή 3/3 στο Δαΐς.

Η αποβολή δόθηκε στο 10.09 του β΄ημιχρόνου (40.09) και ακόμη και εάν ήταν απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα στο πρόσωπο, που ήταν επάνω στη διεκδίκηση της μπάλας η οποία είναι στον αέρα, δεν ήταν σε καμία περίπτωση μπλε γιατί δεν υπάρχει καμία πρόθεση.

Επίσης, επειδή παρακολουθήσαμε πολλές φορές το επίμαχο βίντεο, το οποίο και σας παραθέτουμε, είναι εμφανές ότι οι διαιτητές του αγώνα, διακόπτουν το παιχνίδι επιβάλλοντας την ποινή στον αθλητή μας ωστόσο, “έκλεισαν τα μάτια” και δεν έπέβαλλαν την παραμικρή τιμωρία στον προπονητή της Πυλαίας τόσο για την αντίδραση του προς το διαιτητικό δίδυμο και τον ντελεγκέιτ όσο και για την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρούμε απαράδεκτη αυτή τη μεταχείριση και μάλιστα σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης όπου ο ΑΣΕΔ είχε καταφέρει να πάρει προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (19-15).


Το παιχνίδι ήταν κομβικό για εμάς και πιστεύουμε ότι η αποβολή του Γιάννη Ταουσάνη άλλαξε τις ισορροπίες της αναμέτρησης ενώ το γεγονός ότι εξαντλείτε την αυστηρότητα σας με την μπλε κάρτα μάλλον διεγείρει πολλά ερωτηματικά.

Ο ΑΣΕ Δούκα έχει μπροστά του τρεις σημαντικούς αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θα αναγκαστεί σε έναν από αυτούς να αγωνιστεί χωρίς τον Γιάννη Ταουσάνη, επειδή λανθασμένα το αποφασίσατε…



No comments