"Βοηθήστε το παιδί σας θετικά και αποτελεσματικά στην ενασχόλησή του με τον αθλητισμό" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

"Βοηθήστε το παιδί σας θετικά και αποτελεσματικά στην ενασχόλησή του με τον αθλητισμό"



Ημερίδα για τους γονείς με θέμα "Βοηθήστε το παιδί σας θετικά και αποτελεσματικά στην ενασχόλησή του με τον αθλητισμό", πραγματοποιεί την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, από 10:00 εως 15:00, στην αίθουσα "Παναγιώτης Σουκάκος" στο ΠΓΝ Αττικόν.  

Το πρόγραμμα της ημερίδας μπορείτε να το δείτε εδώ, ενώ όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να δηλώσουν ηλεκτρνικά συμμετοχή εδώ

Γενικά για την Μονάδα Αθλητικής Αριστείας
Η Μονάδα Αθλητικής Αριστείας λειτουργεί υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με αποκλειστική Δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στόχος μας είναι η ολιστική ανάπτυξη των νέων μας υπό το πρίσμα ενός προστατευόμενου και ασφαλούς περιβάλλοντος μέσα από αθλητικές δραστηριότητες. Προς επίτευξη τούτου, έχουμε δημιουργήσει ανοικτά κανάλια επικοινωνίας και εκπαιδεύουμε προπονητές, καθηγητές φυσικής αγωγής και γονείς – κηδεμόνες ώστε να εμπλουτίζουν συνεχώς τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Ταυτόχρονα προσπαθούμε να τους μυήσουμε στη δική μας αθλητικοκεντρική / ουμανιστική φιλοσοφία προπονητικής καθώς και να ενισχύσουμε τις παιδαγωγικές δεξιότητές τους, ώστε το προπονητικό και αγωνιστικό περιβάλλον να λειτουργεί συνεργατικά με αυτό του σχολείου. Είναι πεποίθησή μας ότι η αριστεία στον αθλητισμό μπορεί να συμπορεύεται με τη σχολική και ακαδημαϊκή αριστεία και να την ενισχύει και δεν αποδεχόμαστε την άποψη ότι λειτουργεί η μία ενάντια στην άλλη.

Οι δραστηριότητές μας δεν περιορίζονται μόνο στο νομό Αττικής αλλά έχουν επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα με τακτικές επισκέψεις σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές της, ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες.

Διακύβευμά μας αποτελεί η ίση συμμετοχή των νέων της χώρας μας στις υπηρεσίες της Μονάδας Αθλητικής Αριστείας, που επιτυγχάνετα μέσω της Κινητής Αθλητιατρικής Μονάδας καθώς και την πολύχρονης εμπειρίας των στελεχών μας σε αποστολές σε όλη την περιφέρεια.

H Μονάδα Αθλητικής Αριστείας είναι ανοιχτή σε όλους τους αθλητές της Ελλάδας. Μη διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μας οτιδήποτε αφορά την αθλητική ενασχόληση των παιδιών σας ή των παιδιών προπονείτε.

Με ακαδημαϊκούς χαιρετισμούς,
Παναγιώτης Κουλουβάρης
Επίκουρος Καθηγητής
Α’ Ορθοπαιδική Κλινική
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

No comments