Τελευταία νέα

Έπαιξαν για το «Όραμα Ελπίδας» οι Βετεράνοι της Δράμας (φωτό)Μια ακόμα κοινωνική δράση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Βετεράνων χειροσφαίρισης Δράμας. Το Σάββατο 02/02/2019 και ώρα 20:00 στο Α.Π.Κ. «Δ. Κραχτίδης», αμέσως μετά τον αγώνα της Handball Premier μεταξύ των ομάδων Δράμα 1986 – Διομήδης Άργους, πραγματοποιήθηκε το τουρνουά βετεράνων χειροσφαίρισης φιλανθρωπικού χαρακτήρα, στο οποίο συμμετείχαν ο Σύλλογος Βετεράνων χειροσφαίρισης Δράμας και οι δύο ομάδες της πόλης, Δράμα 1986 και «Γ.Ε. Δράμας.

Για την επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού, τοποθετήθηκε στην είσοδο του γηπέδου, πριν από την έναρξη του αγώνα της Handball Premier, κουτί για την συγκέντρωση χρημάτων. Με απόφαση του Δ.Σ. του συλλόγου «Γ.Σ. Δράμα 1986», ενημερώθηκαν οι φίλαθλοι ότι αντί εισιτηρίου μπορούν να τοποθετούν τα χρήματα στο κουτί για τον φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Σύλλογος Βετεράνων Χειροσφαίρισης Δράμας πραγματοποίησε την ίδια μέρα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου και από 17:00 έως και 21:00 ώρα, δράση σε συνεργασία με το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» και το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού, με στόχο την ενημέρωση του φίλαθλου κοινού και την εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ώστε να αναδειχθεί η σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων / μυελού των οστών.

Τη δράση στήριξαν τόσο οι αθλητές και παράγοντες των τριών ομάδων, όσο και οι φίλαθλοι που προσήλθαν στο γήπεδο.

Ο Σύλλογος Βετεράνων Χειροσφαίρισης Δράμας, ευχαριστεί θερμά τους παράγοντες και αθλητές των ομάδων «Γ.Σ. Δράμα 1986» και «Γ.Ε. Δράμας», τους φίλαθλους που προσήλθαν στο γήπεδο, τους εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, τους εθελοντές διαιτητές και κριτές, για την στήριξη που παρείχαν στην πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής δράσης.

No comments