Νταρσουλάντ: «Να πετύχουμε κάτι σπουδαίο φέτος στην ΑΕΚ» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νταρσουλάντ: «Να πετύχουμε κάτι σπουδαίο φέτος στην ΑΕΚ»Με φιλικό απέναντι στο Δούκα στο Δαϊς συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Άρη Νίκαιας.

Ο Νίκος Γραμματικός είδε τους διεθνείς να επιστρέφουν όλοι πλην του Αργυρού, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες.

Στο φιλικό έκανε την εμφάνιση του και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Σελίμ Νταρσουλάντ ο οποίος μίλησε στην «Ώρα» δηλώνοντας πως είναι προνόμιο για κάθε παίκτη να φορέσει τα χρώματα της ΑΕΚ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα. Η Αθήνα είναι φανταστική πόλη. Χαίρομαι που θα είμαι μέλος της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν. Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος, με ιστορία πίσω της για αυτό είναι πολύ ιδιαίτερο αλλά και προνόμιο να φορέσω την φανέλα με τα χρώματα της ομάδας» σχολίασε και συνέχισε λέγοντας: «Θα προσπαθήσω να δώσω το καλύτερο μου εαυτό και την ενέργεια μου στην υπηρεσία της ομάδας και πραγματικά εύχομαι ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι σπουδαίο φέτος».

Φωτό aek-handball.gr

No comments