Επιστροφή στους πάγκους για τον Παναγιώτη Ιατρούδη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Επιστροφή στους πάγκους για τον Παναγιώτη Ιατρούδη


«Όπου χρειαστεί θα βοηθήσω, κυρίως στην ανάπτυξη που με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ και πάλι το άθλημα».

Με αυτά τα λόγια είχε κλείσει στις 27 Μαΐου 2017 τις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Ιατρούδης, ανακοινώνοντας την αποχώρηση από τους πάγκους της Handball Premier, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή από τον τότε ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ με αντίπαλο τον Δούκα στο Δαίς.

Ο πολυνίκης προπονητής, επιστρέφει ξανά στους πάγκους, όπως είχε πει στην ανάπτυξη, σε ομάδα Παμπαίδων Α'. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, η διοίκηση του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων, ήρθε σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Ιατρούδη, ο οποίος θα αναλάβει την Β ομάδα των Παμπαίδων Α' του συλλόγου, η οποία τα τελευταία χρόνια αναδεικνύεται πρώτη στα πανελλήνια όπεν και αυτά της ΕΣΧΑ με προπονητή τον Γιώργο Καρασσαβίδη.

Ο Παναγιώτης Ιατρούδης θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Καρασσαβίδη, του οποίου οι ανελαστικές υποχρεώσεις ως συνεργάτης του Γιώργου Ζαραβίνα στον Ολυμπιακό, αλλά και ο -ακατανόητος- κανονισμός που δεν του επέτρεπε να κάθεται στον πάγκο στους αγώνες της ομάδας, οδήγησαν σε αυτή την αλλαγή. 

Μάλιστα η αρχή θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο, εκεί που είχε κοουτσάρει τελευταία φορά, στο Δαίς, στο ντέρμπι των φιναλίστ του Danaon Cup και του τελικού της ΕΣΧΑ, απέναντι στον Δούκα.

No comments