«Τιμούμε τους Θρύλους μας» - Λάμψη αστέρων του παρελθόντος στα Βριλήσσια - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Τιμούμε τους Θρύλους μας» - Λάμψη αστέρων του παρελθόντος στα Βριλήσσια

 

O Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων συμπληρώνοντας τα 40 χρόνια του, οργανώνει εκδήλωση - φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, την Κυριακή 23/12/2018 και ώρα 19:30, στο Κλειστό Γυμναστήριο Βριλησσίων, όπου η ομάδα των Βριλησσίων, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του 1996 που κατάφερε τη μεγαλύτερη διάκριση στην ιστορία του Συλλόγου κατακτώντας το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Η εκδήλωση ονομάστηκε
«Τιμούμε τους Θρύλους μας»

Οι φίλοι του χάντμπολ θα απολαύσουν για άλλη μια φορά, μετά από χρόνια, τα μεγαλύτερα αστέρια της εποχής καθώς ήδη έχουν αποδεχτεί την πρόσκληση της διοίκησης των Βριλησσίων οι Παναγιώτης Ιατρούδης, Νίκος Γραμματικός, Θέμης Σταματάκης, Τάκης Βρεττός, Λουκάς Οικονόμου, Στέλιος Αλεπουδέας, Θάνος Αϊβαλιώτης, Βασίλης Τασιάς, Μιχάλης Χατζημικές, Θοδωρής Γκίνης, Δημήτρης Πολίτης, Μιχάλης Μαυρίδης και Σάκης Σκόρδος.


Μαζί τους θα αγωνιστούν κι άλλοι αστέρες όπως οι Χρήστος Λιάλιος, Νίκος Αγγελάκης, Γιάννης Μάρκελλος και Πέρσα Χατζημικέ.


Παράλληλα, ο Ε.Σ.Ν. Βριλησσίων στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα ενισχύσει το έργο του Αναρρωτηρίου Πεντέλης (τέως ΠΙΚΠΑ).


Επίσης, στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα γίνουν ειδικές βραβεύσεις και διάφορες άλλες εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους.


Καλούμε όλους τους φίλους του χάντμπολ και του αθλητισμού, να βρεθούν στο πλευρό μας να τιμήσουν και να χειροκροτήσουν για άλλη μια φορά τα αστέρια μια άλλης εποχής.

No comments