Με Κύκλωπες Αλεξανδρόυπολης η ελίτ του Beach Handball στην Σικελία - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Κύκλωπες Αλεξανδρόυπολης η ελίτ του Beach Handball στην Σικελία



Στη Κατάνια η σπουδαία διοργάνωση του Beach Handball με την παρουσία των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης και του Γιώργου Μπεμπέτσου.

Το 5ο Τσάμπιονς Καπ στο Beach Handball ανοίγει σήμερα τις πύλες του στην Κατάνια της Ιταλίας και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018.

Είναι ο πρώτος από τα δύο χρόνια συνεργασίας της EHF με την Ιταλική Ομοσπονδία για την διοργάνωση στην πόλη της Σικελίας μετά από μία τετραετία στους Κανάριους Νήσους (Ισπανία).

Για πρώτη φορά θα συμμετέχουν 32 ομάδες, πρωταθλήτριες στις χώρες τους (16 ανδρικές και 16 γυναικείες) μεταξύ αυτών και οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης που παίρνουν μέρος για δεύτερη φορά μετά το 2014.

Η ομάδα του Έβρου έχει συμπεριληφθεί στον 4ο όμιλο μαζί με τις
Γιούκο (Πολωνία), Μίνστερ (Γερμανία), Λίνμαρ (Ουγγαρία)

Οι δύο ομάδες από κάθε όμιλο θα προκριθούν στα προημιτελικά.

Οι αγώνες θα μεταδίδονται από το κανάλι της EHF στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.ehftv.com/int/league/ehf-champions-cup-2018/446


Μεγάλος αριθμός από στιγμιότυπα και καλύτερες φάσεις θα υπάρχουν στο YouTube καθώς επίσης και στην EHF Beach Handball Facebook page.
Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά θα υπάρχει ζωντανό σκορ beach handball ticker και θα υπάρχουν όλα τα στατιστικά για ανδρες και γυναίκες στις αντίστοιχες σελίδες για κάθε διοργάνωση.

επίσης θα υπάρχουν συνεχείς ενγημερώσεις στο Instagram στο λογαριασμο της EHF Beach Handball account



Το πρόγραμμα
Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018
14:45 Λίνμαρ (Ουγγαρία)- Κύκλωπες (γήπεδο 1)

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018
12:30 Κύκλωπες- Γιούκο (Πολωνία)
17:00 Κύκλωπες- Μίνστερ (Γερμανία)

No comments