Έτοιμος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός. Ζωντανά το παιχνίδι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Έτοιμος για την πρόκριση ο Ολυμπιακός. Ζωντανά το παιχνίδι



Η προετοιμασία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.-«Ομίλου Ξυνή» για τον καθοριστικό επαναληπτικό του EHF Cup, με την Κόμλο στο Ρέντη την Κυριακή (14/10, 17:00), συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Οι Πειραιώτες  θέλουν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και στο ξεκίνημα της σεζόν δίνουν ένα εξαιρετικά κρίσιμο και σπουδαία ματς στο ευρωπαϊκό τους ταξίδι.  Άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν την θερμή συμπαράσταση των οπαδών του Ολυμπιακού και ένα γεμάτο Ρέντη, από το οποίο θα αντλήσουν την έξτρα δύναμη για να φτάσουν στο στόχο τους. Στο γεγονός αυτό αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Γρηγόρης Σανίκης ο οποίος απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά το περιεχόμενο των δηλώσεων του Γρηγόρη Σανίκη στο οlympiacossfp.gr έχει ως εξής: «Είναι η ώρα του επαναληπτικού. Πάμε να ανατρέψουμε μια εις βάρος μας διαφορά η οποία θεωρώ ότι είναι πλασματική. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την πρόκριση μέσα στο γήπεδο μας μπροστά στον κόσμο μας. Πιστεύω ότι σαν ομάδα και μπορούμε και αξίζουμε να συνεχίσουμε στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Σίγουρα το  παιχνίδι έχει τις δυσκολίες του, όπως όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο. Εφόσον διατηρήσουμε το επίπεδο της απόδοσής μας, έχουμε την προοπτική να τα καταφέρουμε. Ελπίζουμε ο κόσμος να είναι δίπλα μας γιατί τον χρειαζόμαστε. Είναι ο 8ος παίκτης και μπορεί να μας βοηθήσει να πανηγυρίσουμε μια ιστορική νίκη-πρόκριση. Από ένα γεμάτο και εκδηλωτικό Ρέντη, αντλούμε έξτρα ώθηση για αυτό περιμένουμε τον κόσμο την Κυριακή να δώσει δυναμικό παρών!»

Ζωντανά το παιχνίδι
Παρακολουθήστε ζωντανά την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, απο το OSFP TV την αναμέτρηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π./Όμιλου Ξυνή απέναντι στην Sport36/Komlo απο την Ουγγαρία, για την προκριματική φάση του EHF Cup.




No comments