Τα νέα των ομάδων πριν τη σέντρα της 4ης αγωνιστικής - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Τα νέα των ομάδων πριν τη σέντρα της 4ης αγωνιστικής



Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει αυτό το Σαββατοκύριακο η Handball Premier, αφού λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεις ο Διομήδης αγωνίστηκε με την ομάδα της Δράμας την περασμένη Τετάρτη και ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί με τον Φοίβο την ερχόμενη Τετάρτη.
Το πρόγραμμα
Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018
Νεάπολης 17:00, ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- ΑΕΣΧ Πυλαίας
(Νάσκος- Χαρίτσος, Θεοδοσάκης)
Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- Άρης Νίκαιας
(Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)
ΧΑΝΘ 18:00, ΧΑΝΘ- ΑΣΕ Δούκα
(Σαπανίδης- Ηλιάδης, Χατζηγεωργίου)
Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018
ΟΑΚΑ 17:00, ΑΕΚ- Αερωπός Έδεσσας (ΕΡΤ3)
(Σκλαβενίτης- Κουτσός, Κυριακούλιας)
Αναλυτικά
ΧΑΝΘ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
Η ΧΑΝΘ προέρχεται από τρεις ήττες στις αναμετρήσεις με Φίλιππο, Άρη Νίκαιας και Πυλαία, με αποτέλεσμα να είναι η μόνη ομάδα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα. Από την αυριανή αναμέτρηση θα λείψει και πάλι ο τραυματίας Γιάννης Βασιάδης, όμως σε αντίθεση με τους προηγούμενους αγώνες, επιστρέφουν ο δεξιός εξτρέμ Χρήστος Στίγγας και ο τερματοφύλακας Αναστάσης Μουρατίδης.
Ο Δούκας από την άλλη πλευρά θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Δηλώσεις
Χρήστος Στίγγας (δεξιός εξτρέμ ΧΑΝΘ): «Για εμάς ο αγώνας με τον Δούκα κρύβει πολλά ζητούμενα. Μας λείπει η ψυχολογία ως τώρα και ο μόνος τρόπος να τη βελτιώσουμε, είναι να δώσει ο καθένας μας ότι καλύτερο μπορεί, να φτιάξουμε την αγωνιστική μας εικόνα και να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή από αύριο και στη συνέχεια να δουλέψουμε πιο σκληρά στη διακοπή του πρωταθλήματος».
Κωστής Μπούνας (προπονητής ΑΣΕ Δούκα): «Είναι ο πρώτος αγώνας εκτός Αθηνών για την ομάδα μας φέτος απέναντι σε μια ιστορική ομάδα στο χώρο του χάντμπολ. Υπάρχει σεβασμός για το σωματείο της ΧΑΝΘ και αυτό θα φανεί αγωνιστικά μόνο αν παίξουμε με απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση. Έχουμε αποκτήσει καλό ρυθμό από τα συνεχόμενα ντέρμπι και αυτόν θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε το Σάββατο στο παιχνίδι. Εύχομαι σε όλους έναν όμορφο αγώνα»
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Από δύο βαθμούς έχουν στο πρωτάθλημα Φίλιππος Βέροιας και Άρης Νίκαιας. Οι γηπεδούχοι θέλουν να αφήσουν πίσω το κακό αποτέλεσμα κόντρα στον Διομήδη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι πιο άνετοι, έχοντας ήδη ένα «διπλό» στην έδρα της ΧΑΝΘ
Δηλώσεις
Αναστάσιος Τσαμουρίδης (Πίβοτ Φιλίππου Βέροιας): «Είναι ένα παιχνίδι που ο μόνος στόχος είναι η νίκη. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι αύριο. Προήλθαμε από μια κακή εμφάνιση και ήττα το περασμένο Σάββατο. Χρωστάμε στους εαυτούς μας αρχικά μια καλή εμφάνιση και νίκη, αλλά και στον κόσμο που είναι κοντάς μας και μας στηρίζει. Μετά από αυτό το παιχνίδι έχουμε διακοπή ώστε να δουλέψουμε και να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια».
Γιώργος Μελετάκος (Δεξί εξτρέμ Άρη Νίκαιας): «Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικής σημασίας για εμάς και μέσα σε αυτά που θέλαμε να διεκδικήσουμε πριν από τη διακοπή. Η νίκη επι της ΧΑΝΘ μας έδωσε ψυχολογία και ανεβαίνουμε για τη νίκη θέλοντας να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. Ο Φίλιππος έχει δυνατή έδρα και αποκτά άλλη δυναμική όταν παίζει εκεί. Πρόκειται για μια από τις ιστορικότερες ομάδες με ένα κράμα παλιών και νέων αθλητών. Και οι νέοι όμως έχουν την εμπειρία καθώς έχουν κατακτήσει αρκετά πρωταθλήματα. Σίγουρα τον πρώτο λόγο αύριο θα τον έχει ο Φίλιππος».
ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV- ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ
Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί χωρίς απουσίες, με ξεκάθαρο στόχο να κάνει το 4Χ4 και να μπει στην περίοδο της διακοπής χωρίς απώλειες. Η Πυλαία έως τώρα εξελίσσεται σε ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς έχει παίξει καλά και στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ έχει και δύο βαθμούς. Μοναδικός απών για το αυριανό παιχνίδι είναι ο τραυματίας Ανθομελίδης, καθώς και ο Ανδρέας Ορφανουδάκης επιστρέφει στη δεκαεξάδα.
Δηλώσεις
Απόστολος Παλάσκας (αριστερός ίντερ ΠΑΟΚ): «Προερχόμαστε από τρία θετικά αποτελέσματα και όσο περνάει ο καιρός η ομάδα δένει όλο και περισσότερο. Πρέπει να δείξουμε προσοχή στον αγώνα με την Πυλαία, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με ποιότητα, και έχει δείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Θα επιδιώξουμε να επιβάλλουμε από νωρίς το ρυθμό μας για να φτάσουμε στη νίκη και στη συνέχεια θα έχουμε το χρόνο, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο»
Πάνος Γούσιος (προπονητής Πυλαίας): «Έχει ξεκάθαρο φαβορί τον ΠΑΟΚ, ωστόσο εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Η ομάδα και στα προηγούμενα δύσκολα παιχνίδια που έδωσε, ιδίως κόντρα στην ΑΕΚ, έδειξε ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική. Ελπίζουμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και αύριο».
ΑΕΚ- ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
Την Κυριακή θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Αερωπό Έδεσσας που μάλιστα θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3 στις 17:00 από το γήπεδο χάντμπολ του ΟΑΚΑ.
Η ΑΕΚ έχει θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της και να πάει στην διακοπή με το απόλυτο «4 στα 4», ενώ ο Αερωπός Έδεσσας αρχικά θα κυνηγήσει μία καλή εμφάνιση και αν μπορέσει την έκπληξη, έχοντας όμως και πάλι τις βασικές απουσίες των Μισαηλίδη και Κράλλη.
Οι φιλοξενούμενοι θέλουν διανύουν ένα πολύ δύσκολο δεκαήμερο με βεβαρημένο πρόγραμμα που περιελάμβανε παιχνίδι με Ολυμπιακό και δύο αγώνες στη Λευκορωσία με την Μασέκα για το Τσάλεντζ Καπ.
Η Ένωση από την άλλη δείχνει ότι παιχνίδι με παιχνίδι ανεβάζει… στροφές, έχοντας πολύ καλή εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στον Δούκα.
Δηλώσεις
Μπάμπης Δομπρής (αριστερό ίντερ ΑΕΚ): «Είναι ένα ακόμα παιχνίδι που το αποτέλεσμα του εξαρτάται από εμάς. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί, όπως κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Δούκα και να… καθαρίσουμε εύκολα το παιχνίδι. Σιγά σιγά βρίσκουμε αγωνιστικό ρυθμό και μαθαίνουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου».
Γιάννης Πηλαλίδης (προπονητής Αερωπού): «Ανταποκριθήκαμε καλά στο ματς με Ολυμπιακό. Μας στοίχησε ένα… νεκρό σημείο στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Τηρουμένων αναλογιών, έχοντας και πολλές ελλείψεις είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Αυτό που θέλουμε κόντρα στην ΑΕΚ είναι να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Είναι το τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή, έχουμε χρόνο στη συνέχεια να ανασυνταχτούμε».

No comments