Με Ανταλή στον πάγκο ο Άρης Νίκαιας στον οποίο εξαντλείται η αυστηρότητα της ΟΧΕ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Με Ανταλή στον πάγκο ο Άρης Νίκαιας στον οποίο εξαντλείται η αυστηρότητα της ΟΧΕ

 

Ο Γιάννης Ανταλής θα είναι ο νέος προπονητής στις γυναίκες του Άρη Νίκαιας. Ο έμπειρος τεχνικός θα αντικαταστήσει τον Τρύφωνα Ανδρικόπουλο στον πάγκο της Νικαιώτικης ομάδας, με συνεργάτη τον Τάκη Γιοκαρίνη. Όλα αυτά βεβαίως εφόσον η ΟΧΕ επιτρέψει στην ομάδα της Νίκαιας να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.

Την ώρα που προάγεται το Make Place for A Woman και που οι σύλλογοι πασχίζουν να διατηρήσουν τις ώρες τους στα γήπεδα, ο ιστορικός με αρκετά πρωταθλήματα Άρης Νίκαιας, ο οποίος προάσπισε την αξιοπρέπεια του αθλήματος και της Α1 γυναικών, προτιμώντας, αντί να δηλώσει συμμετοχή και στη συνέχεια να αποχωρήσει, να ζητήσει να παίξει εκ νεου στην Α2 γυναικών, μάλλον δεν θα είναι στις ομάδες που θα συμμετέχουν στην τελευταία κατηγορία των γυναικών.

Λόγω της οριζόντιας εφαρμογής και όχι μιας κάποιας διασταλτικής ή κατά περίπτωση ερμηνείας, όπως θα έπρεπε να γίνει, του -ανόητου- κανονισμου (κεφ Γ παρ. 7) της Γενικής Προκήρυξης (και όχι του κανονισμού αγώνων), που αναφέρει ότι αν σύλλογος δεν δηλώσει συμμετοχή στην Α1 γυναικών, αποκλείεται από τα επόμενα δυο πρωταθλήματα, ύστερα από απόφαση της ΔΕΠ και έγκριση της ΟΧΕ, διαφαίνεται ότι ο Άρης Νίκαιας θα αποκλειστεί από τα επόμενα δυο πρωταθλήματα (18/19 και 19/20) με ότι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει αυτή η απόφαση, σε ώρες του γηπέδου, ηλικιακά πρωταθλήματα κλπ.

Έτσι ο Άρης Νίκαιας, αν η ΟΧΕ εγκρίνει την απόφαση της ΔΕΠ για αποκλεισμό, θα αγωνιστεί ως ΑΟΔ Κορυδαλλού στην Α2 γυναικών. Στο Νικαιώτικο σύλλογο ευελπιστούν ότι η ΟΧΕ δεν θα αποφασίσει οριζόντια κι ότι θα επιβραβεύσει την έντιμη στάση και την ιστορία του συλλόγου, ιδιαίτερα όταν η ειδική προκήρυξη της Α2 γυναικών -της κατώτερης γυναικείας κατηγορίας-δεν έχει ακόμα εκδοθεί.

Να θυμίσουμε ότι όταν σύλλογος αποχωρήσει κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε πρωταθλήματος, ή δηλώσει -πατέντα του αθλήματος μας- αναστολή λειτουργίας (εθνικές κατηγορίες και ηλικιακά) πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και αγωνίζεται κανονικά στην αμέσως επόμενη κατηγορία!!!

No comments