«Σε μια εβδομάδα θα έρθει ο παίκτης» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Σε μια εβδομάδα θα έρθει ο παίκτης»


Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν, μίλησε στο PAOK24 ο προπονητής του Δικεφάλου Στέλιος Σεϊρεκίδης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τις κινήσεις που έγιναν στην ομάδα, για την επικείμενη έλευση του ξένου αθλητή που αγωνίζεται ως δεξί ίντερ αλλά και για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο PAOK24.com:

Αρχικά σημείωσε πως: «Υπήρχε ένα πλάνο από την αρχή, το οποίο ακολουθήθηκε ακριβώς όπως το είχαμε σχεδιάσει. Θεωρώ πως κάναμε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα και θα είμαστε μέσα στους στόχους μας. Πέρυσι στις λεπτομέρειες χάσαμε το κύπελλο αλλά και την πρόκριση στα τελικά του πρωταθλήματος και φέτος θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που ανήκει πραγματικά ο ΠΑΟΚ.

Θεωρώ πως θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, η ομάδα θα χτίσει πάνω σε αυτό και πλέον όλοι έχουν καταλάβει ότι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει από τα πιο δυνατά ρόστερ της κατηγορίας».

Πρόσθεσε ότι: «Γενικά νομίζω ότι το πλάνο πήγε όπως θέλαμε και κλείνει σιγά σιγά με τον καλύτερο τρόπο. Απομένει μια μεταγραφή πλέον για την ομάδα, θα έρθει αριστερόχειρας που παίζει δεξί ίντερ και πιστεύω σε μια εβδομάδα το αργότερο θα υπάρξουν οι εξελίξεις».

Για τη νέα σεζόν και τον κόσμο: «Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές, να γίνει ένα καλό ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει σε αυτή τη νέα προσπάθεια. Τους θέλουμε...δίπλα μας όπως πέρυσι, το έχω πει ξανά, η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος τους. Πέρυσι δεν καταφέραμε να τους δώσουμε την απαραίτητη χαρά και θέλουμε φέτος να τους ανταμείψουμε με επιτυχίες».

Πηγή PAOK24.com

No comments