Νέα φιλική νίκη για τον Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νέα φιλική νίκη για τον Δούκα



Νέα φιλική νίκη επί του Άρη Νικαίας πέτυχε ο ΑΣΕ Δούκα με 25-19 (14-8ημίχρονο), την Τετάρτη το βράδυ. Οι παίκτες του Κωστή Μπούνα παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο τους τεστ, δίνοντας μεγαλύτερη βαρύτητα στον τομέα της άμυνας ενώ παράλληλα “ανέβασαν στροφές” και επιθετικά.

Άλλωστε, η προετοιμασία τις τέσσερις αυτές εβδομάδες είναι επίπονη καθώς πρωταρχικός στόχος είναι οι παίκτες να μπορέσουν να βρουν τη “χημεία” τους και την ομοιογένεια τους μέσα στο τερέν. Το σημαντικό βέβαια είναι ότι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα έχουν προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό στην ομάδα και σε αυτό έχουν βοηθήσει πολύ και οι παλιοί παίκτες. Τα πρώτα «δείγματα γραφής» των νέων προσώπων είναι πολύ θετικά και αυτό γεμίζει αισιοδοξία το προπονητικό τιμ του Δούκα καθώς η προσφορά τους θα είναι πολύτιμη στη φετινή προσπάθεια που γίνεται στον ΑΣΕΔ.

Κόντρα στον Άρη Νίκαιας, στο δεύτερο φιλικό, δεν χρησιμοποιήθηκαν οι Γιώργος Τόμπρος και Μάριος Μωραΐτης για προληπτικούς λόγους ενώ στους υπόλοιπους παίκτες μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής.

Το επόμενο φιλικό των “μπλε” έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (08/09) όπου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ενώ μια εβδομάδα αργότερα, στις 15 Σεπτμεβρίου, θα δώσουν ένα πολύ δυνατό τεστ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Μέχρι την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, ο Κωστής Μπούνας θα κλείσει άλλα δύο φιλικά τα οποία θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

No comments