Μπούμπαλο στους νταμπλούχους που πάνε για μεγάλη μεταγραφή - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπούμπαλο στους νταμπλούχους που πάνε για μεγάλη μεταγραφή




Μία ακόμα μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει η ομάδα χάντμπολ Ανδρών του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή. Μετά την απόκτηση των Άρσιτς, Ανδρέα Αραπακόπουλου και Αντώνη Κόντη, Τερλέτσκι, Δεληχρηστου, οι Πειραιώτες προχώρησε στην απόκτηση του 26χρονου Κροάτη, Πέταρ Μπούμπαλο που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενος έτους!

Στις πρώτες του δηλώσεις στο olympiacossfp.gr ο Μπούμπαλο ανέφερε τα εξής
«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και με μεγάλο όνομα παγκοσμίως. Οι φιλοδοξίες μου ταιριάζουν με του συλλόγου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να κατακτήσουμε και φέτος το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Ο αριστερόχειρας δεξιός ίντερ και εξτρέμ, πέρυσι αγωνίστηκε στην πρωταθλήτρια της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, Ιζβιντακ Λιουμπούσκι, μετρώντας 31 γκολ σε 14 παιχνίδια. Ο Μπούμπαλο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, είναι ύψους 1,92μ., πέρασε στο παρελθόν, τόσο από το Γερμανικό όσο και από το Τουρκικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα οι υπεύθυνοι των νταμπλούχων βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, με κοινοτικό δεξιό ίντερ ο οποίος έχει διακριθεί σε ομάδα του Champions League και η μεταγραφή του αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.




No comments