Μπουνιές, σπασμένα δόντια και αναβολή του φιλικού με τους προκλητικούς Μαυροβούνιους - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μπουνιές, σπασμένα δόντια και αναβολή του φιλικού με τους προκλητικούς Μαυροβούνιους




Δεν θα πραγματοποιηθεί ο προγραμματισμένος για σήμερα (16:00) επίσημος φιλικός αγώνας της Εθνικής νέων με το Μαυροβούνιο στην Έδεσσα, μετά από συμφωνία των δύο ομοσπονδιών

Στη χθεσινή (14/7) ανεπίσημη φιλικη αναμέτρηση των δύο ομάδων υπήρξε αρνητική τροπή. Ο αγώνας που ξεκίνησε, με αναίτια σκληρό παιχνίδι από τους προσκεκλημένους Μαυροβούνιους, διακόπηκε στο 50ο λεπτό και ενώ η ελληνική ομάδα είχε το προβάδισμα στο σκορ, καθώς δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση μετά από σκληρό μαρκάρισμα σε αθλητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και πιο συγκεκριμένα στον Λιάπη.

Στη συγκεκριμένη φάση υπήρξαν κάποια σπρωξίματα λόγω της έντασης κι ενώ φαινόταν ότι τα πνεύματα θα ηρεμήσουν, ενας αθλητής του Μαυροβουνίου γρονθοκόπησε τον διεθνή πίβοτ και αμέσως ακολούθησε γενική σύρραξη, κατά την οποία έπεσε πολύ ξύλο, όπως αναφέρουν παριστάμενοι. Με πολύ κόπο οι προπονητές οι πιο ψύχραιμοι από τις δυο ομάδες και η Αστυνομία, κατάφεραν να σταματήσουν τα επεισόδια, που κατέληξαν με τον Λιάπη να πηγαίνει στο νοσοκομείο με πόνους στο ζυγωματικό και τον Πατραμάνη με δυο σπασμένα δόντια. Η κατάσταση των δυο αθλητών εκτιμήθηκε από τους γιατρούς, που έκριναν ότι μπορούσαν να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο, όπως και έγινε.

Από την πλευρά του Μαυροβουνίου ο αρχηγός της αποστολής Blazo Lisicic απολογήθηκε για τη συμπεριφορά των μελών της ομάδας του και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν. Στη συνέχεια αποφασίστηκε από κοινού να μην γίνει ο δεύτερος φιλικός αγώνας και οι δύο ομάδες θα επικεντρωθούν στην προετοιμασία τους, για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20.

Η Εθνική νέων θα παραμείνει στην Έδεσσα και θα συνεχίσει τις προπονήσεις της ενόψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ20, έως τις 19 Ιουλίου, οπότε και θα μεταβεί στα Σκόπια.

No comments