Ο Γιώργος Ζαραβίνας στο Danaon Cup - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο Γιώργος Ζαραβίνας στο Danaon Cup


Ο προπονητής του νταμπλούχου της σεζόν 2017-2018 Ολυμπιακού, θα βρίσκεται μαζί μας στο Show me the way την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018 στο φουγάρο. Ο εμβληματικός πρώην αρχηγός του Διομήδη Άργους, ο οποίος το 2012 κατέκτησε το Challenge Cup, θα δώσει το παρόν στη μεγαλύτερη καλοκαιρινή αθλητική γιορτή της Αργολίδας.
Ο Γιώργος Ζαραβίνας θα δείξει, με τον μοναδικό και ιδιαίτερο δικό του τρόπο, τον δρόμο της επιτυχίας στους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες του Danaon Cup.
Ο ίδιος δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά δέχτηκα την πρόσκληση της Οργανωτικής Επιτροπής του Danaon Cup για να παραστώ στην εκδήλωση – πρότυπο του τουρνουά «Show me the way». Ήμουν παίκτης ακόμα στον Διομήδη το καλοκαίρι του 2013, όταν τότε το Danaon Cup έκανε τα πρώτα του βήματα και χαίρομαι που φέτος, στην 6η του χρονιά, έχει πλέον εδραιωθεί σε ένα εκ των κορυφαίων της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.
Η επιμονή και η αγάπη της Οργανωτικής Επιτροπής για το άθλημά μας, αλλά και το γεγονός ότι πλέον το Danaon Cup αγκαλιάστηκε από την IHF, αποτελούν εγγύηση για την άρτια διεξαγωγή του, ειδικά φέτος που ο αριθμός των συμμετεχόντων έχει σχεδόν τριπλασιαστεί. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικές οι διοργανώσεις τέτοιων τουρνουά για την εξέλιξη του αθλήματός μας, αλλά και για την πρόοδο των νεότερων αθλητών.
Το Danaon Cup κάθε χρόνο γίνεται και πιο δυνατό και προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους συμμετέχοντες».

No comments