Τελευταία νέα

Ανακοίνωση της διοίκησης του Φίλιππου για την επόμενη μέρα του τμήματος χάντμπολΑνακοίνωση για την επόμενη μέρα στα διοικητικά του Φίλιππου εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφουν ο Πρόεδρος Γιώργος Φύκατας, 0 Αντιπρόεδρος Νικος Νέγκας και ο ΤαμίαςΓρήγορης Παπαϊωάννου:

"Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε πριν λίγες μέρες από τα ΜΜΕ την παραίτηση της διοικούσας επιτροπής του αντρικού τμήματος χάντμπολ του Φιλίππου. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στις 14 Απριλίου, σχεδόν δύο μήνες μετά και χωρίς καμία εκδήλωση των προθέσεων της επιτροπής στην κεντρική διοίκηση, ανακοινώθηκε η αποχώρηση της σε μια ακατάλληλη χρονική στιγμή και σε μία περίοδο όπου οι περισσότεροι παίχτες συζητούν με διάφορες ομάδες για το μέλλον τους, με αποτέλεσμα να γίνεται δυσκολότερο το έργο της καινούργιας επιτροπής που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Παρά την αισιοδοξία που υπήρχε στις τάξεις του συλλόγου μετά την ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα στις 29 Νοεμβρίου, όπου καλωσόρισαν τον επιχειρηματία Στέλιο Μεϊμαρίδη στην επιτροπή χάντμπολ, όπου και ο ίδιος δήλωσε ότι τον έπεισε το όραμα και ο στόχος του προέδρου της επιτροπής κυρίου Νούλα Νίκου και λίγες μέρες πριν τις εκλογές του επιμελητήριου, όπου και ο κύριος Νούλας και ο κύριος Μεϊμαρίδης εκλέχθηκαν σε σημαντικές θέσεις, βοηθούμενοι και εκμεταλλευόμενοι από τον θεσμικό τους ρόλο που είχαν στον Φίλιππο, παρόλα αυτά παραιτήθηκαν, επικαλώντας μάλιστα ο κύριος Νούλας το παράδειγμα του Ζιντάν δηλώνοντας ότι πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει να αποχωρήσεις. Να τονίσουμε ότι η κεντρική διοίκηση δεν επενέβη καθόλου στο έργο της επιτροπής και την εμπιστεύτηκε 100% !!!

Να υπενθυμίσουμε ότι όταν αναλάμβανε την επιτροπή ο κύριος Νούλας με τον κύριο Σουβατζόγλου, έλεγαν ότι είχαν πλάνο 3ετίας!!!

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας τερμάτισε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και ήταν και εκτός final 4 του κυπέλλου βιώνοντας μία από τις χειρότερες σαιζόν της μεγάλης και ένδοξης ιστορίας της, θεωρούμε το οικονομικό έργο της απερχόμενης επιτροπής επιτυχημένο, καθώς όπως δήλωσαν δεν αφήνουν καμία οικονομική εκκρεμότητα και δεσμεύτηκαν ότι θα καλύψουν και τα έξοδα των εγχειρήσεων των δυο αθλητών του Φιλίππου, καθώς μάλιστα αφήνουν και επαρκή ιματισμό για τους αθλητές!!!!!!

Τους ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά τους στο σύλλογο.

Επίσης την παραίτηση του από το Δ.Σ του Φιλίππου έκανε γνωστή με χειρόγραφη επιστολή που βρέθηκε κάτω από την πόρτα των γραφείων του συλλόγου και ο Παναγιώτης Σαράφης η οποία και έγινε δεκτή.

Η διοίκηση του Φιλίππου είναι ήδη σε προχωρημένες επαφές με ανθρώπους του χάντμπολ που θα αναλάβουν τις τύχες του αντρικού τμήματος και θα υπάρξει ανακοίνωση πολύ σύντομα!!!!"


No comments