Ο απολογισμός του Κώστα Μπούνα για τον φετινό Δούκα - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ο απολογισμός του Κώστα Μπούνα για τον φετινό Δούκα


Λίγες ημέρες μετά το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων και ο προπονητής του Δούκα, Κωστής Μπούνας κάνει το «ταμείο» της χρονιάς στέκεται στην αγωνιστική παρουσία των παικτών του και παράλληλα ευχαριστεί τους παίκτες του, τους διοικητικούς παράγοντες και τους συνεργάτες του για το όμορφο χαντμπολικό ταξίδι που έζησαν φέτος.
«Μετά από μια μεγάλη διαδρομή δέκα μηνών, η ομάδα ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά τερματίζοντας στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος και παράλληλα συμμετείχε για ακόμα μια φορά σε τελικό κυπέλου. Σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον – σε σχέση με το περσινό – θεωρώ ότι καταφέραμε να πετύχουμε τους αρχικούς στόχους της χρονιάς, αλλά ταυτόχρονα δημιουργήσαμε τις βάσεις για μεγαλύτερη εξέλιξη στο μέλλον, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και ως ομάδα. Πιστεύω ότι στα επόμενα χρόνια, πάνω σε αυτές τις βάσεις πρέπει να χτίσουμε και να δημιουργήσουμε μια ακόμα πιο ανταγωνιστική και ποιοτική ομάδα.

Πρωταγωνιστές σε αυτήν την προσπάθεια ήταν οι αθλητές, με τους οποίους πολύ γρήγορα δημιουργήθηκε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας, που λειτούργησε σαν καταλύτης για αρμονική και ουσιαστική συνεργασια. Υποστήριξαν τους ρόλους τους απόλυτα και πάντα τοποθετούσαν την ιδέα του συνόλου πάνω από την ατομική τους προβολή. Θέλω να τους ευχαριστήσω έναν έναν ξεχωριστά, γιατί σε συνθήκες καθημερινής πίεσης, κατάφερναν πάντα να προχωράνε μπροστά και να ξεπερνάνε τα οποιαδήποτε προβλήματα – στοχεύοντας διαρκώς στην πρόοδο και εξέλιξη της ομάδας», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: «Η επικοινωνία και συνεργασία μου με όλους τους προπονητές των ηλικιακών μας τμημάτων ήταν συστηματική και πιστεύω ότι έχει ξεκινήσει μια αμφίδρομη σχέση που θα αποδώσει αποτελέσματα στο μέλλον. Κώστα, Γιώργο, Δήμο, Δημήτρη και Μάκη σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας από την πρώτη μέρα της συνεργασίας μας.
Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, για να αναλάβω προπονητικά την ομάδα σε μια κρίσιμη και μεταβατική για αυτήν περίοδο, καθώς και για τη στήριξη καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αισθάνομαι υποχρεωμένος να σταθώ ξεχωριστά στον άνθρωπο που είναι καθημερινά δίπλα στην ομάδα – τον κύριο Αλεξίου – στο πρόσωπο του οποίου ορίζεται η απόλυτη ανιδιοτέλεια και αγάπη για το τμήμα του χάντμπολ».
Ο 38χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην στήριξη των φιλάθλων στην ομάδα. Η κερκίδα αποτέλεσε τον παίκτη παραπάνω για τους «μπλε» και «έπαιρνε φωτιά» σε κομβικά παιχνίδια που χάρισαν μεγαλες νίκες στον Δούκα: «Ιδιαίτερα ευχαριστώ το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, που στάθηκε ουσιαστικός υποστηρικτής των προσπαθειών μας, όχι μόνο στις εύκολες στιγμές, αλλά πολύ περισσότερο στις δύσκολες και σημαντικές καταστάσεις που οι αθλητές είχαν ανάγκη τη βοήθειά του. Ελπίζω η φετινή μας παρουσία να γέμισε τους φιλάθλους μας αισιοδοξία για το μέλλον και στη συνέχεια να δημιουργηθεί μαζί τους μια ακόμα πιο θερμή και ουσιαστική σχέση.
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου Δήμο Σαμαρά και Μάκη Παπακώστα για την άψογη συνεργασία μας και την πολύτιμη βοήθειά τους, χωρίς την οποία η προσπάθειά μας δε θα είχε τα ίδια ποιοτικά χαρακτηριστικά

No comments