«Μετράει η ψυχή, το πάθος και το καθαρό μυαλό» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Μετράει η ψυχή, το πάθος και το καθαρό μυαλό»



Αρχίζουν σήμερα οι τελικοί της Handball Premier ανάμεσα στον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή και την ΑΕΚ.Ο τίτλος θα κριθεί στις τρεις νίκες με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. O διεθνής πίβοτ του Ολυμπιακού Τάσος Παπαδιονυσίου δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:

«Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα σημαντικό. Όλη την χρονιά παλέψαμε το πλεονέκτημα της έδρας και τώρα πρέπει να εξαργυρώσουμε αυτό που κατακτήσαμε στην κανονική διάρκεια. Είναι μια ιστορική στιγμή για τον σύλλογο μας, καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά στον τελικό πρωταθλήματος στην πρώτη του χρονιά στο άθλημα. Περιμένουμε την βοήθεια του κόσμου για να κάνουμε το 1-0 στη σειρά.

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ προέρχεται από έναν τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου, ενώ εμείς από αγωνιστική απραξία δύο εβδομάδων. Θεωρώ όμως μπαίνοντας στο γήπεδο όλα παραγκωνίζονται και μετράει η ψυχή, το πάθος και το καθαρό μυαλό. Μυστικά δεν υπάρχουν, έχουμε παίξει ήδη τρεις φορές φέτος με την ΑΕΚ, γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Το σημαντικό είναι να μείνουμε στο πλάνο μας».

No comments