«Διψάμε για το πρωτάθλημα» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

«Διψάμε για το πρωτάθλημα»

Μετά τους δυο τελικούς του Τσάλεντζ Καπ, μια ακόμα σειρά τελικών ξεκινά για την Ένωση, αφού σήμερα το απόγευμα (17:30 ΕΡΤ3) αρχίζουν οι τελικοί της Handball Premier με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή.


Ο τίτλος θα κριθεί στις τρεις νίκες με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Οι δύο ομάδες θα αγωνίζονται εναλλάξ (έδρα- έδρα), αρχής γενομένης από το κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Είναι η τέταρτη φορά μέσα στη σεζόν που θα συναντηθούν με τον Ολυμπιακό να διατηρεί το αήττητο στις τρεις προηγούμενες αναμετρήσεις.
Στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα για την 4η αγωνιστική (13/10/2017) η ομάδα του Πειραιά νίκησε 20-19 στο ΟΑΚΑ με τέρμα του Αλέξη Αλβανού στο 59:33, ενώ στο δεύτερο γύρο στου Ρέντη για την 15η αγωνιστική (7/2/2018) οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 25-25.
Για τον θεσμό του κυπέλλου οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν στις 31/1/2018 στου Ρέντη για την προημιτελική φάση με τον Ολυμπιακό να προκρίνεται, επικρατώντας με 26-18.


Ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ Στάθης Ζαμπούνης επεσήμανε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:

«Η ομάδα προέρχεται από μία δύσκολη σειρά αγώνων με την Ποτάισα Τούρντα. Θεωρώ ότι είναι πετυχημένη η παρουσία μας έως τώρα στη σεζόν, παρόλα αυτά περιμένουμε πως και πως τους τελικούς, έχουμε… δίψα για το πρωτάθλημα.
Δεν πιστεύω ότι η κούραση θα παίξει ρόλο, αντίθετα θα μας βοηθήσει ο αγωνιστικός ρυθμός που έχουμε αποκτήσει.
Περιμένω μία κλειστή σειρά, ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες. Το πάθος και η ενέργεια τα θεωρώ αυτονόητα, οπότε θα νικήσει η ομάδα που θα δείξει μεγαλύτερη ωριμότητα και έμφαση στις λεπτομέρειες
Σίγουρα πάμε για την νίκη στου Ρέντη, αλλά είναι μόνο το πρώτο ματς των τελικών και ο δρόμος είναι μακρύς».

No comments