Μαζική προσέλευση αναμένεται στον τελικό του "Νίκος Γκάλης" - Οδηγίες της ΕΣΧΑ - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Μαζική προσέλευση αναμένεται στον τελικό του "Νίκος Γκάλης" - Οδηγίες της ΕΣΧΑ




Μεγάλη κινητοποίηση βρίσκεται σε εξέλιξη ύστερα από την κίνηση του διοικητικού επικεφαλής του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ κ. Σταμάτη Παπασταμάτη για την ελεύθερη είσοδο των αθλητρών-τριών, προπονητών, διαιτητών στον Ευρωπαϊκό τελικό της Ένωσης με αντίπαλο την Τούρντα.

Ήδη τα σωματεία της ΕΣΧΑ, σπεύδουν να δηλώσουν μαζικά τους αθλητές και της αθλήτριες τους που πρόκειται να προσέλθουν για να γίνουν μέρος μιας ιστορικής στιγμής για το άθλημα, όπως είναι η είσοδος του στο κλειστό "Νίκος Γκάλης" του ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Τσάλεντζ Καπ μεταξύ της ΑΕΚ και της Ποτάισα Τούρντα, την Κυριακή 20 Μαϊου στις 19:00


Σχετικά με την είσοδο των ομάδων που έχουν στείλει τις λίστες τους, η ΕΣΧΑ ενημερώνει ότι:

- Η είσοδος στην εγκατάσταση των αθλητών, προπονητών, συνοδών, γονέων του κάθε συλλόγου, θα γίνει από την Πύλη Δ. Αφού περάσουν την Πύλη Δ μπορούν να παρκάρουν στα πάρκινγκ που υπάρχουν εκεί.

- Μέσω της εισόδου P8 θα εισέλθουν για τις κερκίδες του γηπέδου από την θύρα 27.

-Οι πύλες της εγκατάστασης και του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17.00.Παρακαλούνται οι ομάδες να μεριμνήσουν όπως εισέλθουν στο γήπεδο μέχρι τις 17.30.

- Διευκρινίζεται ότι οι αθλητές και αθλήτριες των ομάδων ΔΕΝ πρέπει να φοράνε εμφανίσεις με τα διακριτικά των ομάδων τους.

- Οι ανήλικοι αθλητές μπορούν να συνοδεύονται από δυο ενήλικες συνοδούς χωρίς εισιτήριο. 

 

No comments