Συνειδητή επιλογή η αποχώρηση. Τα χρήματα στην ανάπτυξη - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Συνειδητή επιλογή η αποχώρηση. Τα χρήματα στην ανάπτυξη



Η Ακαδημία των Σπορ σχετικά με την παραίτηση της από τον τελευταίο αγώνα της στον Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων για το πρωτάθλημα Α2 ανδρών εξέδωσε το παρακάτω δελτίο τύπου:

"Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα με την αποχώρηση της ομάδος του Γ.Α.Σ. Καματερού στην Α1 κατηγορία από τα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία, τα οποία είχαν άμεση σχέση με την παραμονή την δικιά μας στην Α2 και εφόσον δεν υπήρχε καμία ελπίδα παραμονής μας στην Α2, καθώς και την άρνηση των ιθυνόντων του Λεωνίδα Αγ. Αναργύρων  στον αγώνα των ανδρών να αγωνιστούν οι παιδικές ομάδες, αποφασίσαμε ως Δ.Σ. να μην μεταβούμε να παίξουμε την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όλη αυτή τη χρονιά, προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο, χορηγούς, αλλά το κυριότερο να δώσουμε ζωή στα τμήματα υποδομών του συλλόγου. Δεν ήταν λίγες οι φορές φέτος, που μαζί με την ανδρική μας ομάδα στους αγώνες της Α2 ανδρών, μεταφέραμε και τα τμήματα υποδομών, ώστε να αγωνιστούν με τα αντίστοιχα των αντιπάλων μας στο ανδρικό. Το ίδιο επιζητούσαμε και καταφέραμε στους αγώνες εντός έδρας, φιλοξενώντας τμήματα υποδομών των ανδρικών ομάδων που έρχονταν στην Πάτρα για αγώνες της Α2. Γι αυτό το λόγο, όταν οι υπεύθυνοι του Λεωνίδα δεν δέχθηκαν να αγωνιστούν τα παιδικά τμήματα, επιλέξαμε συνειδητά, τα χρήματα του ταξιδιού, να τα κρατήσουμε και να τα επενδύσουμε στην ανάπτυξη.

Σίγουρα η κατάσταση αυτή μας λυπεί ιδιαίτερα, γιατί ως επαρχιακή ομάδα σε μια μεγάλη κατηγορία που  κάναμε   τα πάντα με οποιοδήποτε κόστος  για να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις του αθλήματος, είναι τραγικό να βλέπεις ότι οι  κόποι  και  η τύχη σου να κρίνονται από τρίτους και όχι από τους αγώνες  που οι αθλητές μας ίδρωναν καθημερινά όλη την χρονιά που μας πέρασε.

Ίσως  τα μέλη του Δ.Σ. της Ο.Χ.Ε.  όσο σκληρό και αν ακούγεται για όλους μας θα πρέπει να διαφυλάξουν το άθλημα από ενέργειες που του χαλούν την εικόνα και επιτέλους από την στιγμή που ο κανονισμός τους το επιτρέπει να κάνουν εφαρμογή τα αντίστοιχα άρθρα του, ώστε ομάδες που αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους  να ξεκινούν πάλι από την αρχή με το χτίσιμο ενός νέου συλλόγου από  την χαμηλότερη κατηγορία."

No comments