Αποφάσεις της ΟΧΕ. Αύριο η συνάντηση με τους διαιτητές - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποφάσεις της ΟΧΕ. Αύριο η συνάντηση με τους διαιτητές

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος συνεδρίασε σήμερα και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

-Επικύρωσε τις βαθμολογίες των πρωταθλημάτων Handball Premier, A2 Ανδρών (Βόρειος Όμιλος) και Α2 Γυναικών, ενώ ενέκρινε τα πλέι οφ, τα πλέι άουτ και τα μπαράζ για τις παραπάνω κατηγορίες, σύμφωνα με τις προκηρύξεις.

-Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής ενημέρωσε το Δ.Σ. για τα νέα δεδομένα διεξαγωγής των προκριματικών του ΕURO, αρχής γενομένης από την διοργάνωση του 2020, όπως αυτά γνωστοποιήθηκαν από την EHF στο Τροντχάιμ της Νορβηγίας.

-Το Δ.Σ. συζήτησε αναλυτικά το θέμα που προέκυψε σχετικά με την εφαρμογή του νόμου 4509/2017 και την αντίδραση των συνδέσμων διαιτητών. Η Ομοσπονδία θα πάρει θέση μετά από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την συνάντηση με τους συνδέσμους διαιτητών την Πέμπτη 19/4 στα γραφεία της ΟΧΕ.

Για την πλήρη ενημέρωση των σωματείων, των αθλητών, των προπονητών και γενικά όλων των ανθρώπων του αθλήματος η ΟΧΕ παραθέτει αυτούσια όλη την αλληλογραφία των τελευταίων ημερών μεταξύ Ομοσπονδίας και Συνδέσμων Διαιτητών, αλλά και τον ισχύοντα νόμο του κράτους εδώ


No comments