Δεύτερος ο ΠΑΟΚ περιμένει την ΑΕΚ - Στα πλέι άουτ η Δράμα 86 - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Δεύτερος ο ΠΑΟΚ περιμένει την ΑΕΚ - Στα πλέι άουτ η Δράμα 86

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Δικέφαλος, καθώς επικράτησε του Χιλιώτη Δράμας με 35-30 για την 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου για τη Handball Premier.

Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την 2η θέση της βαθμολογίας στην κανονική περίοδο, θέση που τον πάει στην Γ' φ'αση των πλέι οφς όπου με πλεονέκτημα έδρας, θα περιμένει το νικητή της σειράς ΑΕΚ-Αερωπός με την Ένωση να φαντάζει το απόλυτο φαβορί.

Στον αντίποδα η Δράμα θα συμμετέχει στα πλέι
άουτ, όπου με μειονέκτημα έδρας θα περιμένει  τον αντίπαλο της, τον ηττημένο από τη σειρά των αγώνων του Φοίβου με το Καματερό.

ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 86 - ΠΑΟΚ 30-35
ΧΙΛΙΩΤΗΣ ΓΣ ΔΡΑΜΑ 1986 (Σάκης Βαλαβάνης): Μπέτζιος, Παπάζογλου, Κοτσαμαρίκογλου 1, Χαϊτίδης 3, Κουρτίδης 4, Τουνγκελίδης 5, Αντάμοβιτς 11,  Θωμίδης 1, Τσιτσίγκος 2, Κοβογλανίδης 2, Κουρουτζίδης 1,Βουλγαράκης, Δεμερτζίδης, Σίνα, Ανουτζιας

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Αραμπατζής 4, Παλάσκας 9, Κοκώνης 6, Πούλσεν, Αποστόλου, Πετρίδης, Καλόμοιρος 2, Μαστορογιάννης 1, Κέζιτς, Κυπραίος 4, Δέλιας, Βεσελίνοβιτς 2, Τσίλης 5, Νικολαϊδης 1, Πέγιοβιτς 1,  Κοτανίδης

No comments