Νίκη για να σφραγίσει την 4η θέση ο Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Νίκη για να σφραγίσει την 4η θέση ο Δούκας

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής διάρκειας της Handball Premier δίνει την Κυριακή (01/04) στις 4 το απόγευμα η ανδρική ομάδα του ΑΣΕ Δούκα που θα υποδεχτεί τον επικίνδυνο Αερωπό Έδεσσας. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν με τους «μπλε» να μετρούν ήδη μια νίκη και μια ισοπαλία και να θέλουν να εκμεταλλευτούν με τον καλύτερο τρόπο την έδρα τους για να φτάσουν στην επικράτηση που θα τους διατηρήσει στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αερωπός Έδεσσας είναι ένας σκληροτράχηλος αντίπαλος ο οποίος έχει κάνει ζημιά φέτος σε πολλές ομάδες, από τις οποίες «έκοψε βαθμούς», για
αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες ήταν για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος όπου στον ημιτελικό το συγκρότημα των Εκπαιδευτηρίων «σκόρπισε» τον Αερωπό επικρατώντας άνετα με 28-19. Αυτό που θέλουν λοιπόν οι «μπλε» είναι να επαναλάβουν τον θρίαμβο του ημιτελικού και να φτάσουν σε ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Μπραουδάκης: "Μονόδρομος οι δυο βαθμοί"

“Οι δυο βαθμοί την Κυριακή αποτελούν μονόδρομο για εμάς καθώς δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας προκειμένου να διασφαλίσουμε την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στο Άργος στα πλέι οφ. Οφείλουμε στους εαυτούς μας, λόγω της προσπάθειας που καταβάλουμε, να καλύψουμε τις ελλείψεις μας για άλλη μια αγωνιστική και να δείξουμε την ανάλογη προσοχή και συγκέντρωση”, δήλωσε αρχικά ο τερματοφύλακας του ΑΣΕΔ, Δημήτρης Μπραουδάκης και συμπλήρωσε: “Άλλωστε, η Έδεσσα μόνο αδιάφορη δεν θα είναι μετά το απρόσμενο αποτέλεσμα του Φιλίππου με τον Ολυμπιακό με το οποίο η Βέροια την πλησίασε στον ένα βαθμό, δεδομένου πως και οι δυο θέλουν την έκτη θέση και το εισιτήριο στα πλέι οφ”.

No comments