Αποφασισμένος για το «διπλό» στη Νέα Κίο ο Δούκας - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Αποφασισμένος για το «διπλό» στη Νέα Κίο ο Δούκας

Δύσκολη έξοδο έχει το Σάββατο (25/11, 19.00) η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα που θα ταξιδέψει στο Άργος για να αντιμετωπίσει τον Διομήδη Άργους, για την 8η αγωνιστική της Handball Premier.

Ένα παιχνίδι που συγκεντρώνει τα βλέμματα όλων με την ομάδα του Κωστή Μπούνα να θέλει τη νίκη για δύο πολύ σημαντικούς λόγους. Αρχικά για να εδραιωθεί στην πρώτη τριαδα τυ βαθμολογικού πίνακα και επιπλέον να αποκτήσει προβάδισμα έναντι μιας ομάδας με την οποία έχουν τους ίδιους στόχους για τη φετινή χρονιά. Ο Διομήδης μέσα στην έδρα του παρουσιάζεται δυνατός αφού η μόνη ομάδα που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να περάσει νικηφόρα είναι ο Ολυμπιακός. Το συγκρότημα του Άργους
μετρά 5 νίκες και 2 ήττες στο πρωτάθλημα και «συγκατοικεί» στην 4η θέση  του βαθμολογικού πίνακα τη στιγμή που ο Δούκας έχει έξι νίκες και έχει σκαρφαλώσει τις τελευταιες αγωνιστικές στην 3η θέση.

Ο ίντερ της ομάδας των εκπαιδευτηρίων, Κώστας Ντούνης μίλησε για την αυριανή «μάχη» δίνοντας ουσιαστικά το στίγμα του αγώνα: «Το Σάββατο έχουμε έναν πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στο Άργος. Ο Διομήδης είναι μια ομάδα που και φέτος έχει παρουσιάσει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο τόσο στην έδρα του όσο και μακριά από αυτή. Εμείς, από την πλευρά μας όλη την εβδομάδα δουλεύουμε για αυτό το παιχνίδι ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα και να διεκδικήσουμε μια ακόμα νίκη».





No comments