Πρώτη σκόρερ η Τσάκαλου στο ντεμπούτο της στο Champions League - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Πρώτη σκόρερ η Τσάκαλου στο ντεμπούτο της στο Champions League

Είχαμε γράψει για το εξαιρετικό ξεκίνημα της Τσάκαλου με τη σπουδαία Κριμ Λιουμπλιάνα. Σήμερα η ομάδα της έδινε τον πρώτο αγώνα για τους ομίλους του EHF Champions League γυναικών, στο Βουκουρέστι με αντίπαλο ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης την CSM Bucuresti η οποία κετέκτησε το τρόπαιο τη σεζόν 2015-2016.

Η Κρίμ μπορεί να ηττήθηκε με σκορ 30-18 από την πανίσχυρη πρωταθλήτρια Ρουμανίας, όμως η ελληνίδα διεθνής, ήταν η καλύτερη παίκτρια και πρώτη σκόρερ της ομάδας της με 4 τέρματα.

Σε δηλώσεις της στο Greek Handball η ελληνίδα διεθνής ανέφερε "Πάντα υπάρχουν περιθώρια
βελτίωσης. Παρόλα αυτά, είμαι σχετικά ικανοποιημένη με τον εαυτο μου σαν πρωτη εμφάνιση. Αγωνίστηκα σε όλο το παιχνιδι και βοήθησε το γεγονός, ότι έπαιξα κατά κύριο λόγο στη θέση του πλέιμεκερ που είναι φυσικά πιο γνώριμη για εμένα . Η ομαδα του Βουκουρεστίου είναι από τα φαβορί για τον τίτλο και θέλαμε να ήμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά δεν ήμασταν σε καλή μερα, σαν σύνολο. Σίγουρα δεν ήταν η τέλεια εμφάνιση, αλλά με τα σχόλια που δέχτηκα, κατάλαβα ότι άφησε σε όλους αρκετά θετικές εντυπώσεις και με χαροποιεί ιδιαιτερα το γεγονός, ότι μπορω να σταθώ ανταγωνιστικά στο υψηλότερο επιπεδο. Συγκέντρωση, προσπάθεια και εξέλιξη, είναι οι λέξεις που κυριαρχούν στη σκέψη μου αυτη τη στιγμή."

No comments