Ανακοίνωση για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ανακοίνωση για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Πραγματοποιήθηκε χθες η σύσκεψη ασφαλείας για παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Παρασκευή, στην οποία συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, η Γενική Γραμματέας, Σοφία Κάσκαρη, από τον Ολυμπιακό ο Γενικός Αρχηγός Γιάννης Δαλέζιος, ο Νίκος Κατσιούρας και ο τιμ μάνατζερ Προδρομίδης, άνθρωποι της ΟΧΕ, και της αστυνομίας.

Αποφασίστηκε να διατεθούν 550 εισιτήρια, για τα οποία θα υπάρχει
προπώληση από την Πέμπτη 12/10, στα γραφεία της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Φώκων 9. Να αναφέρουμε ότι οι κάτοχοι διαρκείας θα παραλάβουν και αυτοί εισιτήριο με την υπόδειξη της κάρτας διαρκείας. Οι Θύρες θα ανοίξουν στις 16:00, ενώ το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 17:15.

Τέλος να ενημερώσουμε ότι όσοι δημοσιογράφοι ενδιαφέρονται να καλύψουν την αναμέτρηση θα πρέπει να στείλουν email στην ΟΧΕ.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομοσπονδίας:

"Μετά από απόφαση που ελήφθη στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier ΑΕΚ- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα εισέλθουν στο γήπεδο με την επίδειξη διαπίστευσης. Τα ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν την αναμέτρηση, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 17:15 στο ΟΑΚΑ, πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις διαπίστευσης με τα ονόματα των δημοσιογράφων στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ, το αργότερο έως την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 στο email: hellenichandballfederation@gmail.com Επειδή οι δημοσιογραφικές θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η λίστα με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα αποσταλεί τόσο στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), όσο και στην Αστυνομία. Η παραλαβή των διαπιστεύσεων θα γίνει την Πέμπτη 12/10 από τα γραφεία της ΟΧΕ (Γ’ Σεπτεμβρίου 56) με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, το διάστημα 15:00-18:00".

No comments