Γνώρισαν το χάντμπολ οι μαθητές στο Λουτράκι - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Γνώρισαν το χάντμπολ οι μαθητές στο Λουτράκι

Με σύνθημα «ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ» το τμήμα χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου, με επικεφαλής τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Κώστα Τούτση και συντονιστές τη Μαρία Μπάκου και τους Πέτρο Παπαδόπουλο, Λάζαρο Τιφτικίδη μαζί με αθλητές της ομάδας, επισκέφτηκαν τα Δημοτικά σχολειά της πόλης μας, στα πλαίσια προγράμματος του ΥΠΠΕΘ "γνωριμίας" των μικρών μαθητών/τριών της Επικράτειας με τα ομαδικά αθλήματα.

Σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους Γυμναστές των σχολείων
οργανώθηκε μία mini αθλητική ημερίδα γνωριμίας-εξοικείωσης των μικρών μαθητών/τριών με το άθλημα της χειροσφαίρισης παίζοντας και διασκεδάζοντας. Τόσο οι γυμναστές όσο και οι μικροί μαθητές έμειναν ενθουσιασμένοι με την αθλητική ημερίδα γνωριμίας τους με το άθλημα της χειροσφαίρισης και αφού τους ευχαρίστησαν, έδωσαν εκ νέου ραντεβού για το σχολικό πρωτάθλημα δημοτικών σχολείων, που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου με τη συνδιοργάνωση της Διεύθυνσης Α΄θμιας εκπαίδευσης, του Δήμου Λουτρακίου και του Ποσειδώνα.

Η διοίκηση του συλλόγου, ευχαριστεί θερμά τους Διευθυντές και τους γυμναστές των τριών Δημοτικών σχολείων, για το χρόνο που παραχώρησαν στους ανθρώπους του συλλόγου, ώστε να γνωρίσουν τη χειροσφαίριση οι μικροί μαθητές.

Συγκεκριμένα για το 1ο Δημοτικό, τον κύριο Μιχαήλ Πολυχρονόπουλο, και την κυρία Καλιόπη Γουνδουλάκη, για το 2ο Δημοτικό τις κυρίες Μαρίνα Μαρινοπούλου και Έλενα Δέλγα, καθώς και τον κύριο Γεώργιο Μυλωνόπουλο και για το 3ο Δημοτικό τις κυρίες Κανέλλα Κόσσυβα και Σοφία Παππά.

No comments