Ναϊσίδου: "Διαφορετική χρονιά για την Νέα Ιωνία" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ναϊσίδου: "Διαφορετική χρονιά για την Νέα Ιωνία"

Στη μάχη του νέου πρωταθλήματος με ντέρμπι στην Άρτα, μπαίνει η νταμπλούχος Νέα Ιωνία, που στόχο έχει τη διατήρηση των κεκτημένων. Η Σοφία Ναϊσίδου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ, για την έναρξη του πρωταθλήματος, δίνοντας έμφαση στις ευκαιρίες που σκοπεύει να δώσει σε νεες αθλήτριες να δείξουν το ταλέντο τους.

«Αρχίζει ένα νέο πρωτάθλημα. Εύχομαι να δώσει την δυνατότητα στις αθλήτριες μέσα από πιο δυνατά παιχνίδια να βελτιωθούν, χωρίς τραυματισμούς, οι παράγοντες να τηρήσουν
τις συμφωνίες τους σε μία δύσκολη εποχή και οι προπονητές να εκπληρώσουν τα όνειρα που έχουν
θέσει για τις ομάδες τους. Η ομάδα μας είναι πάντα συνεπής, συνεχίζοντας να υπηρετεί το γυναικείο χάντμπολ με όλες τις δυνάμεις της. Είμαστε υπερήφανοι που η αθλήτρια μας, Λαμπρίνα Τσάκαλου έχει ουσιαστικό ρόλο σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, όπως η Κριμ Λιουμπλιάνας. Είναι μια διαφορετική χρονιά για την Νέα Ιωνία, πιστεύω ότι η ομάδα μας θα βγάλει χαρακτήρα. Ήμασταν έτοιμοι για αυτή την μεταβατική περίοδο. Είναι μια σεζόν που θα δοθούν ευκαιρίες σε νέες αθλήτριες να δείξουν την αξία τους. Εμείς περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη όλα τα κορίτσια. Σημαντικό ρόλο για εμάς εκτός από τον πρωταθλητισμό παίζει η ποιότητα, η εξέλιξη της προσωπικότητας των αθλητριών μας, αλλά ταυτόχρονα και η εκπαίδευσή τους. Αυτές τις αξίες πρεσβεύει ο σύλλογός μας εδώ και 90 χρόνια» υπογράμμισε η Σοφία Ναϊσίδου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ.

No comments