Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το «Duke 2018». - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το «Duke 2018».


Ο χρόνος μετρά πλέον αντίστροφα για το διεθνές τουρνουά ανάπτυξης χάντμπολ με την επωνυμία «Duke» το οποίο αναμένεται να προσφέρει και πάλι μοναδικές συγκινήσεις στους μικρούς φίλους του αθλήματος.

Το τμήμα χάντμπολ του ΑΣΕ Δούκα αποφάσισε ότι το “Duke 2018” θα διεξαχθεί φέτος στα τέλη του Δεκέμβρη και συγκεκριμένα από τις 27 έως τις 30 του μήνα. Το φετινό τουρνουά θα είναι αγοριών και κοριτσιών ενώ θα λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες που αγωνίζονται στις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων (U16), Παμπαίδων Α’ – Παγκορασίδων Α(U14) και Παμπαίδων Β’ – Παγκορασίδων Β’ (U12).

ΒΑΤΗΣ: “ΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ DUKE”

“ Το Duke 2018” είναι πλέον γεγονός και είμαστε πολύ χαρούμενοι όλοι στον ΑΣΕΔ που ένα από τα καλύτερα διεθνή τουρνουά ανάπτυξης χάντμπολ θα διοργανωθεί για ακόμη μια χρονιά. Φέτος λοιπόν αποφασίσαμε εκτός από τα αγόρια να δώσουμε την ευκαιρία και τη
δυνατότητα να λάβουν μέρος στο τουρνουά μας και κορίτσια που ήδη κάνουν τα βήματα τους στο άθλημα. Για τέσσερις ημέρες λοιπόν, το ελληνικό αναπτυξιακό χάντμπολ θα βρίσκεται στο προσκήνιο καθώς εκατοντάδες παιδιά θα λάβουν μέρος στο τουρνουά μας», τόνισε αρχικά ο Γενικός αρχηγός του τμήματος χάντμπολ Θεόφιλος Βάτης και συμπλήρωσε:

"Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό και πολύ σύντομα θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις. Ζητούμενο για εμάς είναι το επίπεδο του τουρνουά να παραμείνει υψηλό και παράλληλα οι μικροί μας φίλοι και φίλες να διασκεδάσουν παίζοντας χάντμπολ”.   

Συνδιοργανωτής του “Duke 2018” θα είναι ο Δήμος Αμαρουσίου ενώ το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της ΟΧΕ. 

No comments