Σάκης Βαλαβάνης: "Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις" - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Σάκης Βαλαβάνης: "Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις"

Πρεμιέρα για τη Δράμα 86 στην Handball Premier, που θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον Φοίβο Συκεών. Ο τεχνικός της Δραμινής ομάδας αναφερόμενος στην έναρξη του πρωταθλήματος, είπε:

«Για εμάς είναι μια μεγάλη πρόκληση η παρουσία μας στην Handball Premier. Mας δόθηκε αυτή η ευκαιρία και θα προσπαθήσουμε να την αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για τον σύλλογο και το Δραμινό χάντμπολ.

Υπάρχουν 4-5 ομάδες που βρίσκονται ένα με δύο επίπεδα ψηλότερα από τις υπόλοιπες. Σαν Δράμα θα παλέψουμε με τα δικά μας παιδιά, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε. Πιστεύω θα είμαστε πιο
έτοιμοι σε σχέση με την προηγούμενη μας παρουσία πριν τρία χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Σίγουρα ο βαθμός ετοιμότητας μας είναι χαμηλός σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, αφού ξεκινήσαμε αργότερα την προετοιμασία, ωστόσο πιστεύουμε ότι με το πάθος, τον ενθουσιασμό και την δύναμη του κόσμου, θα καλύψουμε αυτό το χάντικαπ.

Οι πρεμιέρες πάντα κρύβουν εκπλήξεις. Ο Φοίβος είναι έμπειρη ομάδα με πολλά χρόνια στην Handball Premier. Διαθέτει ποιοτικούς παίκτες. Σίγουρα θα το θέλαμε αργότερα, αλλά αυτή ήταν η κλήρωση. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι μπορούμε από αυτό το ματς να κερδίσουμε πράγματα».

No comments