Κ. Κοτανίδης: «Κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα από τα… φιλικά» - greekhandball.com

Τελευταία νέα

Κ. Κοτανίδης: «Κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα από τα… φιλικά»

Η νέα σεζόν για τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ στο χάντμπολ πλησιάζει και ο Κώστας Κοτανίδης μιλάει στο PAOK24 και τον Γιάννη Παρασκευάϊδη, για την δουλειά που έγινε στην προετοιμασία.

Ο νεαρός τερματοφύλακας του Δικεφάλου του Βορρά σχολιάζει την έναρξη της σεζόν κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας, αναφέρεται στους αγώνες που θα δώσει η ομάδα στον Εύοσμο, ενώ σχολιάζει την επιστροφή της ΕΡΤ στο άθλημα.

Το σχόλιο σου για την μέχρι τώρα προετοιμασία;



«Η προετοιμασία κύλησε καλά για εμάς, δουλέψαμε σκληρά όλο αυτό το διάστημα με διπλές προπονήσεις για να δεθούμε μεταξύ μας. Εννοείται πως δουλέψαμε σε όλα τα κομμάτια, ωστόσο δώσαμε βάση στην άμυνα και στην φυσική κατάσταση κυρίως».

Ο ΠΑΟΚ έδωσε και αρκετά φιλικά μέχρι τώρα…


«Ναι, κάναμε αρκετά φιλικά ώστε να δεθούμε πιο γρήγορα σαν ομάδα γιατί είμαστε αρκετοί νέοι παίκτες φέτος. Τα φιλικά πάντα βοηθάνε την ομάδα, αλλά κανείς δεν πήρε πρωτάθλημα από τα φιλικά. Να δώσουμε βάση στο πρωτάθλημα και να μπούμε δυνατά για να πάει καλά η χρονιά»

Πόσο έτοιμος είναι πλέον ο ΠΑΟΚ;

«Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, σε καλό επίπεδο, αλλά έχουμε να δώσουμε πολλά κατά την διάρκεια της χρονιάς. Η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι θα είναι αρκετά καλύτερη».

Το πρωτάθλημα πλησιάζει όπου ξεκινάτε με εκτός έδρας αναμέτρηση στην Έδεσσα…


«Κάθε αρχή και δύσκολη. Είναι εκτός έδρας παιχνίδι, πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι ώστε να φύγουμε με τη νίκη και μετά θα ασχοληθούμε με τα άλλα ματς. Κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, πρώτα ο Αερωπός και μετά όλα τα άλλα».

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς όμως σας βρίσκει νωρίς και μάλιστα θα γίνει σε μια περιοχή όπου ο ΠΑΟΚ έδωσε αγώνα για να γίνει εκεί…


«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αντλεί μεγάλη δύναμη από τον κόσμο. Είναι πολύ θετικό για εμάς που θα πάμε στην περιοχή του Ευόσμου όπου περιμένουμε δυναμική στήριξη από τον κόσμο, κάτι που φαίνεται ήδη. Οι φίλαθλοι θα είναι αυτοί που θα μας δώσουν την απαραίτητη ώθηση».

Το γεγονός πως η ΕΡΤ θα δείξει αρκετά παιχνίδια φέτος, πως το σκέφτεστε;


«Η προβολή του αθλήματος είναι σημαντική για τους παίκτες αλλά και τις ομάδες. Ο κόσμος αγαπάει το άθλημα αλλά πέρα από το γήπεδο δεν είχε τρόπο για να το δει και να το αγαπήσει περισσότερο. Αυτό θα φέρει τον κόσμο πιο κοντά στο γήπεδο αλλά και στο άθλημα».

Πηγή: paok24.com / Γιάννης Παρασκευάϊδης

No comments